NA PRAGU 6. DECENIJE, A GRUDI "NA IZVOL'TE": Najzgodnija žena puca u ultra bezobraznom izdanju, zadnjica pala u 2. plan

Pevačica poznata po svojoj zadnjici koju ponosno ističe u prvi plan, delimično je pala u senku zbog grudi koje je istakla i naglasila

Moda
18:47h Autor:
NA PRAGU 6. DECENIJE, A GRUDI "NA IZVOL'TE": Najzgodnija žena puca u ultra bezobraznom izdanju, zadnjica pala u 2. plan
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Dženifer Lopez se pojavila sa svojim suprugom Benom Aflekom na "Elle Women in Hollywood 2023" događaju u Los Anđelesu.

Publici je pružila jedan od najupečatljivijih trenutaka večeri. Za razliku od svojih uobičajenih izazovnih i provokativnih izdanja, ovog puta je odabrala nešto svedeniji, ali jednako impozantan stil.

Dženifer Lopez
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njena pojava na događaju bila je iznenađujuće suptilna u poređenju s njenim uobičajenim javnim nastupima. Dženifer Lopez se pojavila u dugoj, crnoj haljini otvorenih leđa koja je zračila dubokom elegancijom. Haljina je bila decentna, ali ipak dovoljno smela, istakla je njenu figuru.

Dženifer Lopez
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je javnost navikla da vidi Lopez u izdanjima koja ističu njenu zavidnu zadnjicu, ovaj put su njene grudi došle u prvi plan. Gornji deo haljine u metalik boji jedva je prikrivao glamurozne adute, što je isticalo sofisticiranost i seksepil njenog izgleda.

Nesumnjivo, Jennifer Lopez je u svojoj 54. godini izgledala nestvarno dobro, s očiglednim fokusom na njen izvajan stomak gde su se jasno ocrtavali trbušnjaci. Ovaj izgled svedoči o njenom posvećenju zdravom načinu života i redovnom vežbanju koje održava njen izuzetan izgled.

Dženifer Lopez
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njena pojava sa suprugom Benom Aflkom naglašava snažan partnerski duet koji i dalje privlači pažnju javnosti. Sve u svemu, Dženifer Lopez je potvrdila da ne samo da je ikona stila, već i da njen šarm i privlačnost ne jenjavaju s godinama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs