U SVOJOJ 55. NEPRISTOJNE PONUDE DOBIJA OD KLINACA: Kaže da joj je lepota postala teret, napustili su je muž i prijatelji

Fran Sojer je samohrana majka, uspešna žena i preduzetnica i iako se može reći da je ispunjena u životu, ona i nema mnogo sreće u ljubavi

Ljubav
Autor:
U SVOJOJ 55. NEPRISTOJNE PONUDE DOBIJA OD KLINACA: Kaže da joj je lepota postala teret, napustili su je muž i prijatelji
Fran Sojler, Foto: preentscreen/Facebook

Fran smatra da je previše lepa i da se većina žena oseća ugroženo u njenom društvu. Dok je bila mlađa, smetalo joj je što nema prijateljice, a sada kaže da je navikla i da joj to više ne smeta.

Fran Sojer iz Engleske, suočava se s izazovom održavanja prijateljstava sa ženama jer je ubeđen da je neverovatno privlačna i da to ugrožava druge žene.

Ona duboko veruje da je "lepota prokletstvo" i misli da je zbog toga diskriminisana u društvu. Ova 55-godišnja žena uverena je da je nedostatak ženskih prijatelja povezan s njenom prekomernom lepotom.

Fran Sojer smatra i da je neobično to što nikada nije dobila pozivnicu za venčanje, ističući kako je žene često gledaju s neprijateljskim pogledima zbog njenog glamuroznog izgleda.

"Sve žene me samo osuđuju, svi me osuđuju. Osuđuju me zbog moje glamuroznosti, a biti glamurozan i privlačan donosi stvarne izazove jer to je nešto što svi žele da budu", izjavila je Sojer, dodajući:

"Samo da su pune samopouzdanja, ne bi se brinule o tome, ali ja sam toliko sigurna u sebe da njima izgleda pomažem da budu još nesigurnije. Trudim se da gradim prijateljstva, ali to jednostavno ne ide kako treba", izjavila je očajna Fran.

Uprkos svom zalaganju, Franini pokušaji da uspostavi bilo kakav kontakt s drugim ženama već godinama nisu dali rezultate. Kaže da ju je u prošlosti mučila činjenica da nema prijateljica, no više to nije slučaj.

Danas se ponosi svojom lepotom i činjenicom da je putem svojih atraktivnih selfija sakupila oko 115.000 evra za dobrotvorne svrhe. Shvatila je da ne gradi prijateljstva s ženama zbog njihove ljubomore prema njenom izgledu.

"Mislim da je sve postalo lakše s internetom, ali žene su istovremeno postale veoma ljubomorne. Iako sam ponekad izlazila čak i bez šminke, i išla u kafiće i na žurke, žene me i dalje nisu volele niti vole. Direktorka privatne škole koju je pohađao moj sin čak mi je rekla da svojom lepotom uzbuđujem dame, te da se parkiram malo dalje da me ne vide", izjavila je.

Zbog toga kaže da je, dok je čekala sina u školi, često stajala sama, a niko joj nije prilazio.

" Nekada me je to pogađalo, ali onda mi je nešto kliknulo i shvatila sam da sam posebna", istakla je Fran.

Dodaje da ne smatra sebe misicom sveta, ali definitivno je svesna svoje lepote. Ipak, uprkos tome, nema ženskih prijateljica.

U svojoj 55. godini, Fran smatra da je stekla puno mudrosti kad je u pitanju suočavanje s osudama. Iako putem svojih slika na Instagramu pokušava ohrabriti i podržati žene svojih godina, priznaje da ne dobija uvek isti tretman. No, to je ne brine jer je naučila da tuđe mišljenje ne može da je dotakne.

"Mnoge žene mi govore da imam preko 50 godina i da bih trebala da se stidim svojih s*ksi fotografija", naglasila je.

Nekadašnji model tvrdi da je probala da nađe srodnu dušu preko aplikacija za upoznavanje ali da joj to zapravo odmaže da je stvarno i pronađe.

- Sve što sam dobila jesu poruke od momaka u rasponu godina od 18 do 21 koji me pozivaju da izađemo. Niko ne želi da bude sam, ali ove aplikacije su ubile svaku šansu za ljubav. Mladi samo žele da se izreklamiraju, a ne da pronađu pravu osobu - kaže lepa brineta.

Ipak, Fran koja ima ćerku (28) i sina (19) ne može sebi da dopusti da bude sa "klincem". I dalje veruje u ljubav i traga još uvek za onim pravim. Takođe, njena ćerka se porodila, tako da je Fran zvanično i baka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs