MOJA ŽENA SE UBILA, KAD SAM JE SAHRANIO, UZEO SAM NJEN TELEFON I ZANEMEO OD ŠOKA: Skandalozna istina o njoj me slomila

Blejk Batler kad je sahranio ženu - čuvenu književnicu Moli Brodak, uzeo je njen telefon i saznao šok istinu koja mu je slomila srca.

Ljubav
07:11h Autor:
MOJA ŽENA SE UBILA, KAD SAM JE SAHRANIO, UZEO SAM NJEN TELEFON I ZANEMEO OD ŠOKA: Skandalozna istina o njoj me slomila
Moli Brodak i Blejk Batler, Foto: Printscreen Instagram - mollyb20217

Moli Brodak, poznata spisateljica i univerzitetski profesor iz Atlante, oduzela je sebi život 8. marta 2020. Njen suprug Blejk Batler tada je od šoka zanemeo i stalno se preispitivao da li je on negde pogrešio ili nije prepoznao signale za pomoć. Krivio je sebe za gubitak svoje najveće ljubavi, a onda je saznao frapantne stvari koji nije ni u snu mogao da zamisli.

Moli i Blejk su među prijateljima i porodicom važili za savršen par na koji su se svi ugledali. Međutim, Batler nije znao koliko je njegova supruga nezadovoljna i nesrećna. U memoarima "Molly" napisao je da uopšte nije poznavao ženu u koju je bio zaljubljen.

"Znao sam da je depresivna, ali zašto je odustala od mene? Zašto je odustala od nas? Zašto je odustala od borbe za sebe?", rekao je Blejk Batler za "The Post".

Blejk je upoznao Moli u nezahvalnom trenutku, tačnije kada je uhapšena. Stupili su u kontakt preko Fejbsuka. Batler nije poznavao mnogo pisaca u Atlanti i bio je jako srećan što će upoznati poznatu spisateljicu. Taman kada su dogovorili sastanak, ona ga je pozvala na putu za zatvor.

"Zvala me je iz policijskog automobila. Nije plakala, smejala se. Uhapsili su je jer nije platila kaznu zbog isteklih registarskih tablica. Kasnije te večeri kada smo se videli u restoranu, pokazala mi je skener mozga i rekla da je imala tumor. Bila je predivna žena koja se pojavila niotkuda. Uvek su me privlačile žene koje su divlje", rekao je Blejk.

Potiče iz problematične porodice

Žena koja je očarala Batlera nije krila da je odrasla u problematičnoj porodici. Njen otac je opljačkao banku da bi otplatio kockarske dugove. Dva puta je bio u zatvoru. Mada, ni ona nije bila ništa bolja jer je nekoliko puta privođena zbog krađe. Majka joj je patila od bipolarnog poremećaja, pa je Moli odrastala u porodici u kojoj niko nije vodio računa o njoj.

Ceo život su je pratili problemi, ali je i ona sama prizivala probleme. Prošla je kroz faze zavisnosti od heroina u tinejdžerskim danima, viđanja sa momcima koji su je fizički zlostavljali, pa do impulsivnog venčanja sa Batlerom koji je želeo da vodi računa o njoj.

Moli Brodak
foto: Printscreen Instagram - mollyb20217

Par se venčao 2017. godine, ali tek posle njene smrti saznao je da je njegova supruga imala afere sa studentima nekoliko dana pre venčanja.

Posle njene smrti uzeo je telefon koji je koristila i saznao da ga je tokom braka prevarila bezbroj puta. Pronašao je fotografije muškaraca, kao i njene pored seksualnih igračaka i slike u provokativnom donjem vešu.

"Sve što sam pronašao su laži koje je krila. Na neki način osetio sam olakšanje. Jer nisam je ja izneverio. Svet laži koji je napravila ju je uništio", zaključio je u Blejk u razgovoru za "The Post", prenosi Žena.rs.

Batler je posle smrti saznao da je Moli patila od graničnog poremećaja ličnosti. Odlučio je da nastavi svoj život dalje i ponovo je stao na ludi kamen 2022. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs