PREKO PLOTA JE POBEGLA KOD KOMŠIJE I OSTAVILA MOG SIN SA 2 DECE NAKON 10 GODINA: Bosanca snajka osramotila za ceo život

Priča muškarca kojeg je žena ostavila zbog prvog komšije ostavila je bez teksta ceo region.

Porodica
16:06h Autor:
PREKO PLOTA JE POBEGLA KOD KOMŠIJE I OSTAVILA MOG SIN SA 2 DECE NAKON 10 GODINA: Bosanca snajka osramotila za ceo život
Teofik, Foto: Printscreen Youtube / ITV STORY

Priča Teofika, koji živi u zaseoku Vrnajevići kod Đurđevika u Bosni zaprepastila je ceo region. I na njegovom primeru se može videti koliko je sudbina nepredvidiva. Naime, on je sa javnošću podelio veoma neobičnu situaciju svog sina. Posle više od decenije života njegova snaja se preudala za komšiju i ostavila dvoje dece.

- Živela je sa mojim sinom i dvoje dece sa njim izrodila. Bili su u braku 11, 12 godine. Odvela je dete u školu i samo prešla preko ograde kod komšije i udala se za njega. Ja nisam bio tu, radio sam kad se to desilo - otkriva Teofil.

Ističe da su mu unuci sjajni momci, kao i da sin sam brine o njima.

- Deca ne mogu bolja biti. Jedan je prva godina srednje škole, drugi ide u sedmi razred. Sin brine o njima, a snaja živi u kući iza naše. Sin je grdan radnik, ali eto. Moja bolesna žena im kuva, svaki dan bar po dva hleba nam je potrebno - objašnjava.

Kako je ova priča podigla Balkan na noge, istražili smo zbog čega žene napuštaju muževe.

prevara, varanje
foto: Shutterstock

3 najčešća razloga su:

1. Osteća se zapostavljeno

Kada god im jače polovine ne posvećuju dovoljno pažnje, kod žena se pali alarm. Odmah misle da ih muževi više ne vole kao pre ili da su prestale da ih privlače. Obično pokušavaju u početku da reše problem i shavte o čemu se radi, ali ako ne dođu do adekvatnog rešenja, može da se desi da utehu potraže na drugoj strani.

Strast
foto: Profimedia

2. Nisu dobri u krevetu

Mada ga obično kriju, ovaj razlog se nalati na vrhu liste.

3. Vraćanje milo za drago

Iako mnoge žene prelaze muževima preko afera i prevara i pokušavaju da nastave sa normalnim životom, kao da se ništa nije desilo, neretko se javi želja da im vrate istom merom. Ovo je upravo i najčešći razlog zašto žene varaju, priznale su mnoge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs