ONA JE NAJLEPŠA DOKTORKA U SRBIJI, A VENČAO JE NOVAK ĐOKOVIĆ: Od njenog izgleda ZASTAJE DAH, on nije uspeo da je SAČUVA

Najlepša doktorka stomatologije u Srbiji je neverovatna dama koja oduševljava sve elegancijom i fenomenalnim stilom.

Celebrities
11:56h Autor:
ONA JE NAJLEPŠA DOKTORKA U SRBIJI, A VENČAO JE NOVAK ĐOKOVIĆ: Od njenog izgleda ZASTAJE DAH, on nije uspeo da je SAČUVA
Foto: Printscreen Youtube / kokolinica

Aleksandra Tanasković je diplomirani stomatolog, ali mnogo je poznatija po tome što je dominirala na modnim pistama širom sveta! Za sebe kaže da je ponosna mama, mejkap artist i zaljubljenica u jogu. Iako izgledom oduzima dah gde god se pojavi, može da se pohvali i velikim znanjem.

Osim što je vrlo obrazovana, izgradila je uspešnu karijeru u svetu manekenstva, te je radila za mnoge svetske brendove.

Zanimljivo je što je ona zapravo završila medicinsku školu u Kruševcu, a potom i Stomatološki fakultet u Beogradu, pa za nju kažu da je najlepša stomatološkinja u Srbiji.

Pre par godina mediji su pisali da je Aleksandra dobila poziv za američki rijaliti šou „She’s got a look“. Pozvana je da bude članica žirija i tu ponudu je rado prihvatila.

„S obzirom na to da se bavim modelingom od 16. godine, sad sam već u nekim godinama, pa kad su me pozvali tamo, baš sam se obradovala i prihvatila saradnju jer bih volela da pomognem mladim modelima, da ih usmerim ili im objasnim nešto.“

Aleksandra je dodala i na šta ti mladi treba da misle kad ulaze u ovu industriju.

„Želim da pomognem mladim ljudima tako što ću im objasniti gde treba da se sačuvaju u svetu mode, kao i na koji način treba da uzvise sebe u svemu tome i budu što bolje.“

Aleksandra na društvenim mrežama voli da deli fotke sa egzotičnih destinacija poput Maldiva i Zanzibara, kao i vrlo zanimljivih modnih kombinacija.

Kum Nole

Jelena i Novak Đoković venčali su se 2014. godine na Svetom Stefanu. Tada je Novakov kum bio njegov školski drug, fudbaler Neven Marković, piše Zadovoljna.

Godinu dana kasnije, Novak je bio kum Nevenu kada se on venčavao. Mlada je bila lepotica Aleksandra Tanasković. Ubrzo su dobili i ćerku Inu, ali nakon pet godina braka su se razveli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs