ANA JE POZVALA LJUBAVNICU SVOG MUŽA DA DOĐE U NJIHOVU KUĆU: Ostavila im decu i iselila se, a onda je uslednio ŠOK OBRT

Priča žene koja je mužu i njegovoj ljubavnici ostavila blizance šokirala je javnost, a na kraju se ispostavilo da bolji potez nije mogla da povuče.

Porodica
14:23h Autor:
ANA JE POZVALA LJUBAVNICU SVOG MUŽA DA DOĐE U NJIHOVU KUĆU: Ostavila im decu i iselila se, a onda je uslednio ŠOK OBRT
Foto: Shutterstock

Priče o prevarama u brakovima su najrazličitije, a neke su toliko neobične, da mogu da posluže kao scenario za film. Neretko čujemo, nažalost, kako do juče divan par podnosi papire za razvod braka, a glavni razlog je obično neka treća osoba ili "nepomirljive" razlike među partnerima.

Međutim, priča ovog para treba da bude lekcija svima, a posebno ženama koje pored sebe imaju neverne muževe!

Naime, Ana i Dimitrije su bili u braku pet godina. Za to vreme dobili su dvoje dece - dečake, bliznace. Trogodišnjaci su bili neverovatno nemirni i svojeglavi, ali Ana je uspevala sa njima da izađe na kraj.

Mislila je da ima život iz bajke: muža koji je voli i kao duplu krunu njihove ljubavi - sinove.

blizanci
foto: Shutterstock

Međutim, njen svet se srušio kada joj je Dimitrije priznao da voli drugu ženu i da namerava da sa njom započne zajednički život. Ana, opterećena brigom oko sinova, nije ni primetila da se tako nešto događa, pa joj je ovo bilo dodatni šok.

Odjednom se našla u najgoroj noćnoj mori. Čitav život se zgražavala takvog scenarija, da završi kao razvedena žena sa dvoje male dece.

Kada joj je muž rekao istinu, ona nije napravila skandal. Uradila je nešto neočekivano: rekla je mužu da slobodno ostane u njihovoj kući, štaviše da dovede i ljubavnicu!

Dimitrije je prvo mislio da je Ana poludela, ali kada je počela da pakuje svoje stvari usledio je pravi šok. Naime, ova žena je odlučila da ona bude ta koja će otići, a decu i muža je ostavila u kući na brigu njegovoj ljubavnici.

Žena, Muškarac, Raskid
foto: Shutterstock

Pristala je da plaća alimentaciju za dečake, pokupila se i otišla. Svaki vikend je dolazila po decu, čuvala ih je i kada su bili praznici ili kada Dimitrije nije mogao.

Ali, ljubavnica njenog muža je odbila da bude majka njihovoj deci. Bilo joj je naporno sve to i nije htela da živi u takvoj zajednici. Ona je htela Dimitrija, ali ne i njegovu decu.

Nakon par nedelja zajedničkog života, Dimitrije je ostao i bez ljubavnice i bez supruge.

Pošto nije mogao da zamisli da živi kao samohran otac, zamolio je Anu da se vrati kući. Ona je pristala, ali pod jednim uslovom - da Dimitrije prepiše kuću na nju i decu i da joj svakog meseca plaća alimentaciju. Povratak na staro nije dolazio u obzir!

Ana je bila sad ta koja je tražila razvod, a posle svega što je proživela postala je ženama prava inspiracija, posebno onim koje prolaze kroz sličnu situaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs