BILI SU NAJLEPŠI PAR U SRBIJI, NAKON RAZVODA DALA MUŽU VILU NA DEDINJU: Pa se udala za čoveka koji im je dolazio u kuću

Buran ljubavni život Bojane Rajić sve ostavlja bez daha!

Ljubav
13:15h Autor:
BILI SU NAJLEPŠI PAR U SRBIJI, NAKON RAZVODA DALA MUŽU VILU NA DEDINJU: Pa se udala za čoveka koji im je dolazio u kuću
Foto: Printscreen Youtube - bojanarajic

Bojana Rajić nekada je dominirala na svetskim modnim pistama, a danas uživa u luksuznim putovanjima sa mužem i decom, bežeći od svetla reflektora i svih afera. Naime, godinama se o lepoj brineti pisalo, bila je u centru ljubavnog skandala nakon razvoda od golmana Vladimira Stojkovića, a onda je samo u jednom trenutku nestala. Ostala je u svetu mode, ali iz objektiva, kreirajuću komade i uređujući modne časopise.

Rođena je 1980. godine u Cirihu. Sa roditeljima Slavkom i Desom, te sestrom Mladenkom je odrasla u rodnom gradu. S obzirom na to da su joj mama i tata poreklom iz Sarajeva, letnje raspuste je provodila kod babe i dede u Bosni i Hercegovini. U Cirihu se školovala i živela sve do 2007. godine kada se zbog manekenske karijere preselila u Beograd. Manekenstvom se aktivno bavila sve do 2012. godine. Nosila je revije poznatih domaćih kreatora, radila kampanje za modne magazine, te bila zaštitno lice mnogih dizajnera i kompanija koje se bave modom i kozmetikom. Sa 32 godine je objavila da završava manekensku karijeru, jer smatra da je „prestara za taj posao“. Ipak, odlučila je da ostane u svetu mode i posveti se kreiranju vlastitih odevnih komada.

Bojana Rajić
foto: Printscreen Youtube - bojanarajic

U međuvremenu je sa Sonjom Lazetić, suprugom bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, otvorila butik „Pearls & Trash“ u Beogradu. Reč je o tzv. „concept store-u“, radnji u kojoj Beograđanke mogu da pronađu odabrane luksuzne komade odeće najpoznatijih kreatora na svetu. Butik je zvanično počeo sa radom 2013. godine, a Bojana je tom prilikom kazala da odeću nabavlja u Švajcarskoj i drugim zemljama Evrope.

U Beogradu je takođe otvorila salon lepote „Image studio“ u kome, pored brojnih tretmana za negu kose i kože, mušterije mogu da dobiju kvalitetne frizure, kompletnu šminku i trajnu depilaciju. Rajićeva ističe da nije samo vlasnica salona, nego i jedna od najredovnijih korisnica njihovih usluga.

Bila je jedan od stilista emisije „X Factor“ koja je emitovana na mnogim televizijama širom regiona. Bojanin zadatak je bio da bira odeću, šminku i frizuru za voditeljku Anu Mihajlovski. Nakon toga se pojavila u spotu za pesmu „Opet si sa njom“ pop pevačice Emine Jahović. Od 2018. godine Bojana je kolumnista i modni urednik časopisa „Bazar.

Buran ljubavni život

Iako se godinama pisalo i pričalo o njenim ljubavnim izborima, danas živi daleko od očiju reflektora. Povukla se iz medija i uživa u mirnom porodičnom životu koji je protka, naravno, luksuzom.

Bojana je pronašla sreću s biznismenom Branislavom Đurđevićem, kom je rekla "da" 2015. godine.

Posvetila se novom suprugu, deci, a na Instagramu ponekad objavi po koju golišavu fotografiju kojom izazove pravo oduševljenje zbog neodoljivog izgleda u petoj deceniji.

Inače, Bojana se 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

Nekadašnja manekenka je nakon razvoda od Stojkovića otpočela vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, ali su njihovu sreću kvarile spekulacije da je sa njim navodno imala aferu još dok je bila u braku sa golmanom, kao i da im je Branislav bio zajednički, porodični prijatelj.

Vladimir Stojković, Bojana Stojković
foto: Kurir / Damir Dervisagić

Strasti su se, ipak, stišale, a Bojana i Branislav su stali na "ludi kamen", i to u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežaniji, na intimnoj ceremoniji, samo u prisustvu članova najuže porodice i najbližih prijatelja.

U novembru 2015. dobili su sina Vukašina.

- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega - napisala je tada manekenka na svom Fejsbuk nalogu.

1 / 7 Foto: :Antonio Ahel/ATA

Stil / Blic / Biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs