SVE JE ŠOKIRALO ONO ŠTO JE REKLA SVEKRVI O CECI KAD JE ARKAN UBIJEN: Ovako sad živi i izgleda 1. žena Željka Ražnatovića

Prva Arkanova žena danas živi u Americi sa svojim naslednicima, a ostala je neverovatna dama.

Celebrities
08:47h Autor:
SVE JE ŠOKIRALO ONO ŠTO JE REKLA SVEKRVI O CECI KAD JE ARKAN UBIJEN: Ovako sad živi i izgleda 1. žena Željka Ražnatovića
Željko Ražnatović Arkan, Foto: preentscreen/Youtube

Željko Ražnatović Arkan bio je srpski političar, paravojni komandant i sportski radnik, mada, čini se, da je ostao najpoznatiji po braku sa pevačicom Cecom Ražnatović. A njegov kako privatni, tako i poslovni život, ne prestaje da intrigira javnost, iako je prošlo više od 23 godine od ubistva ispred hotela "Interkontinental".

Iza sebe je ostavio devetoro dece i veoma zamršene porodične odnose, ali Arkanova prva supruga Natalija Martinović ponela se kao prava dama od prvog do poslednjeg dana njihovog zajedničkog života.

U braku sa osnivačem i glavnim komandantom paravojne Srpske dobrovoljačke garde, predsednikom FK "Obilić", kao i pokretačnem i predsednikom Stranke srpskog jedinstva bila je od od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

Naime, kada joj je Željko priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je pokupila njihovih četvoro dece i sa par kofera napustila njihovu kuću.

"Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao", izjavio je Arkan 1996. godine.

Natalija Martinović
foto: Printscreen Facebook

Natalija je, nakon razvoda i porodične tragedije kada joj je preminuo brat, odlučila da sa svojom decom napusti Srbiju, a danas živi i radi u Amrici.

U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebisiterka je. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objasnio je svojevremeno bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića Pavle Stevović.

Kako je isticao, nije joj bilo nimalo lako da se snaće u daleko od svojih najbližih u novoj zemlji, ali vremenom su sve stvari došle na svoje. U početku su jedva sklapali kraj sa krajem, ali su uspeli i izborili se za lep i ugodan život. Naslednici su joj odrasli i pronašli svoj put, te je postala neizmerno ponosna majka.

Prva Arkanova žena posebno je sve iznenadila postupkom u danu kada je Željko ubijen. O tom događaju u jednom intervjuu pričao je pevač Zoran Kalezić.

Natalija Martinović
foto: Printscreen Facebook

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - rekao je Kalezić za "Mondo" i dodao:

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla – nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu, prim. aut.). Eto to može samo jedna časna žena, kakva je bila Natalija, da kaže u trenutku kada je mrtv otac njene dece - zaključio je tada pevač.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs