SVETLA REFLEKTORA ZAMENILA SVETLIMA TRAKTORA: Kaže da nikad nije bila srećnija, svoj privatni život krije kao zmija noge

Ona je iskusila i kako je to živeti na visokoj nozi, kao i kakav je pravi seoski život, možda neverovatno, ali izabrala je ovaj drugi

Celebrities
SVETLA REFLEKTORA ZAMENILA SVETLIMA TRAKTORA: Kaže da nikad nije bila srećnija, svoj privatni život krije kao zmija noge
Foto: Printscreen Instagram / petronijevic.marija

Prelepa glumica Marija Petronijević, koju svi pamtimo iz kultne serije "Selo gori, a baba se češlja", pre nekoliko godina grad je zamenila selom.

U svom rodnom selu Visibabe napravila je privatni mali raj na zemlji, gde uživa sa svojom porodicom. Okružena je prelepom prirodom, domaćim životinjama i sadnicama o kojima brine sa puno ljubavi i posvećenosti.

Pa tako kod Marije u bašti možete videti tri vrste bosiljka: Genovese, Green Globe, i Purple. Ali i simlje koje opojno miriše. Zatim ima lavandu, ali je pored toga, uspešno uzgajila i sadnice pitomog kestena.

Sadi i paradajz, kao i zelenu salatu sorte "Lolla Rosa", koja je veoma zanimljiva zbog izgleda listova koji su crvene boje i kovrdžavih ivica.

Marija Petronijević
foto: Printscreen Instagram / petronijevic.marija

Glumica se iz javnog života potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti, "Ovo je put kojim se ređe ide. Ovo je teži put. Idem dalje, pa dokle stignem." izjavila je ona svojevremeno.

Marija, koju još zovu i srpska Monika Beluči ističe da je ponosna na svoj život na selu daleko od svetla reflektora i gradske vreve. Često na svom instagramu deli sa pratiocima fotografije i snimke na kojima se vidi kako obavlja seoske poslove, poput čuvanja ovaca, gajenja kokošaka i pilića. Pored toga, glumica vozi i traktor.

Marija Petronijević
foto: Printscreen Instagram / petronijevic.marija

"Na mojim fotografijama nema filtera i ispeglanih bora, koje bi licu mogle dati "savršenost". Nema ni fotošopiranih izlazaka ili zakazaka sunca i fotografija sa nekih egzotičnih destinacija koje imaju ulogu valjda da pojačaju romantiku ili ljubav ili nešto drugo. Ja sam Marija. Ja sam iz Srbije. Iz zapadne Srbije. Volim sebe ovakvu kakva jesam", poručila je glumica jednom prilikom na društvenim mrežama.

Koliko svoj privatni život želi da sačuva samo z sebe govori i činjenica da je jako dugo uspevala da sačuva identitet svog partnera i životnog saputnika. Tek nedavno je javnost saznalada se radi o vrlo imućnom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), inače IT stručnjaku.

Marija Petronijević
foto: Mondo / Stefan Stojanović

Isaković je javnosti postao poznat pre više od jedne decenije kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama, nadajući se da će ih uzeti baš oni kojima su preko potrebni. Isticao je da je njegov cilj da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

Par zajedno ima dvoje dece, roditelji su dva dečaka i veruju da je dar od Boga to što su se ostvarili u ovoj ulozi čak dva puta u relativno kratkom vremenskom roku.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs