PREBACIVAO JOJ DA TROŠI PARE NA NEPOTREBNE LUKSUZE, PA URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Sad mu nije jasno zašto je ljuta

Ovaj muškarac se pita da li greši što odlazi sam na putovanja koja želi jer njegova devojka ne može da ih priušti

Ljubav
PREBACIVAO JOJ DA TROŠI PARE NA NEPOTREBNE LUKSUZE, PA URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Sad mu nije jasno zašto je ljuta
Foto: Shutterstock

Od svih faktora koji mogu narušavati odnose, novac je jedan od većih. Svi imamo svoja mišljenja i navike kada je u pitanju štednja ili pak trošenje novca.

Tako se jedan 27-godišnjak našao u dilemi u vezi sa svojom dugogodišnjom devojkom. Naime ona ne može sebi priuštiti isti odmor kao što on može i iako momak tvrdi da je pokušao da smisli planove putovanja u kojima bi oboje mogli da uživaju, finansijski pritisak je postao stalni izvor sukoba.

Par, Svađa
foto: Shutterstock

Problem u vezi ovog para, dugačkoj 5 godina, nastaje zbog toga što momak voli da putuje i planira putovanja unapred, a ima posao koji je dobro plaćen i dozvoljava dovoljno dana odmora. Međutim devojka je u potpuno drugačijoj situaciji, ona ima manje plaćen posao i neplaćene dane odsustva, prema tome iako može da uzme slobodno ne uspeva da uštedi dovoljno novca.

Mladić joj je nekoliko puta rekao da će joj pomoći da nađe drugi posao ili da je voljan da smanji svoje apetite po pitanju cene odmora da bi i ona mogla da ga priušti, ali ova mlada žena ne uspeva da uštedi ništa jer se po njegovom mišljenju ni ne trudi. Pa tako ostaje na poslu na kome nije zadovoljna, a novac troši na svakodnevne luksuze, smatra njen partner.

Muškarac, Putuje, Put
foto: Shutterstock

Na kraju kada se približi vreme putovanja, uvek je ista priča, dečko ode sam ili sa prijateljima, a ona ostane ljuta kod kuće. On je sada u dilemi da li greši što ne poklekne i plati joj putovanje uprkos nepostojanju volje sa njene strane da se pokrene sa mrtve tačke i promeni nešto u svom životu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs