LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2024: Evo koga čega strastvena avantura i novo poznanstvo, a kome je veza na "KLIMAVIM NOGAMA"

Saznajte šta vaš znak čeka na ljubavnom planu u mesecu koji nam stiže, evo da li će vam zvezde biti naklonjene u emotivnom polju ovog marta

Horoskop
20:39h Autor:
LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2024: Evo koga čega strastvena avantura i novo poznanstvo, a kome je veza na "KLIMAVIM NOGAMA"
Foto: Profimedia

OVAN

Mart 2024. godine biće mesec strastvenih avantura i novih poznanstava. Ukoliko ste slobodni, zvezde kažu da postoji velika mogućnost da upoznate posebnu osobu na mestima na kojima to najmanje očekujete. Ako ste već u vezi, savet je da budete otvoreniji i iskreniji sa svojim partnerom. Na taj način ćete ojačati vezu, ali i ispuniti želju koja u vama tinja već neko vreme.

BIK

Pred vama je mesec kada će od ključne važnosti biti da obratite pažnju na harmoniju i ravnotežu u odnosima. Zvezde kažu da možete da očekujete manje nesporazume, ali zahvaljujući vašem strpljenju i sposobnosti da prihvatite kompromis, svaki sukob biće uspešno razrešen. Ako ste slobodni, obratite pažnju na komunikaciju prilikom upoznavanja novih osoba. Velike su šanse da budete pogrešno shvaćeni.

BLIZANCI

U martu 2024. godine, ljubav je na vašoj strani! Bićete u centru pažnje gde god da se pojavite i privući ćete zanimljive ljude. Ovo je odličan mesec za nova poznanstva, ali i stupanje u novu vezu! Ukoliko ste zauzeti, ljubavni horoskop za mart 2024. godine će vam ponuditi priliku da osvežite svoja osećanja. Možete da očekujete pozitivne promene u postojećem odnosu!

Zaljubljeni par, Par, Ljubav
foto: Shutterstock

RAK

Ljubavni horoskop za mart 2024. godine kaže da treba da budete pažljivi prema svojim emocijama, ali i prema osećanjima svog partnera. Ovo će biti mesec koji može da donese duboke emocionalne razgovore koji će vam pomoći da ojačate vezu. Ako je vaš ljubavni status "solo", spremite se za susret sa osobom koja može da vam pomuti razum.

LAV

Konačno dobijate priliku koju ste čekali! Moći ćete da se izrazite u ljubavi baš onako kako želite. Vaša harizma će doći do izražaja kao nikada pre, a njome ćete privući potencijalne partnere. Pred vama će biti veliki izbor. Ne propustite priliku da izrazite osećanja nekome ko vas zaista inspiriše. To će vam se vratiti višestruko!

DEVICA

Ljubavni horoskop za mart 2024. godine donosi vreme za razmišljanje i preispitivanje trenutnog emotivnog odnosa. Za vas je ljubavna situacija u ovom periodu na "klimavim nogama", ali horoskop vas savetuje da ne sudite unapred. Najvažnije je da spoznate šta zaista želite. Mnogim Devicama će se jedna "vrata" zatvoriti, a druga otvoriti. Pustite da se sve odvija svojim tokom.

ljuti partneri
foto: Shutterstock

VAGA

Zvezde Vagama obećavaju harmoničan i romantičan mesec! Vaša veza može da dostigne novi nivo, ali samo ako ste otvoreni za komunikaciju i pokažete iskrenost u svojim osećanjima. Ukoliko ste slobodni, mart vam donosi sastanak sa osobom koja deli vaša interesovanja i poglede na život. Zvezde vas savetuju da ne žurite da definišete odnos, već da se jednostavno prepustite pažnji koja vam se pruža.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, očekuje vas mesec strastvenih i intenzivnih emocija! Vaša veza će biti puna strasti i dubokog međusobnog razumevanja. Ipak, sredinom meseca dolazi jedna pretnja - ljubomora i posesivnost mogu da naprave haos. Potrudite se da ne zamerate partneru sitnice. Ako ste slobodni, savet je da ne ostajete kod kuće. Moći ćete da birate sa kim želite da flertujete!

STRELAC

Mart 2024. godine vam nudi mnogo prilika za avanture u ljubavi. Ako tražite partnera, budite spremni na neočekivane susrete. Za one koji su već u vezi, avanture mogu da budu u obliku zajedničkog putovanja ili novih uzbudljivih hobija. Jedna neobična situacija može da vas dovede do toga da po prvi put zaista shvatite koga imate kraj sebe. Bićete zadovoljni.

Djet, Momak i devojka, Ljubav
foto: Shuterstock

JARAC

Ljubavni horoskop za mart 2024. godine kaže da je tokom ovog meseca najvažnije da obratite pažnju na porodični odnos. Možda ćete morati da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Od vašeg uspeha u tome zavisiće odnos sa partnerom, ali i sa ostalim ukućanima. Ako ste slobodni, spremite se za ponovnu komunikaciju sa osobom iz prošlosti. Da li je to zaista ono što želite?

VODOLIJA

Početak meseca vam donosi nove mogućnosti za komunikaciju i proširenje kruga poznanstava. Vaša harizma će privući zanimljive ljude. Ako ste već u vezi, vreme je da eksperimentišete i pronađete nove načine da izrazite ljubav. Partner će vam zamerati nedostatak pažnje, što će najverovatnije doneti tenziju. Na svu sreću, imate moć da je preduhitrite!

RIBE

Zvezde vam obećavaju mesec pun romantike i inspiracije. Vaša intuicija će vam pomoći da produbite svoju trenutnu vezu ili da upoznate nekoga posebnog. Ta osoba će deliti vaša interesovanja, a izuzetno može da vam pomogne i kada je vaša karijera u pitanju. Glavni savet za vas tokom marta 2024. godine, jeste da budete otvoreni za nove mogućnosti i da se ne plašite da izrazite svoja osećanja.

Stil / Mondo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs