SA 12 GODINA SU JE SILOVALI 43.000 PUTA, MORALA JE DA IMA 30 INTIMNIH ODNOSA DNEVNO: Ostala trudna, pa sa 15 rodila dete

Ispovest devojke koja je silovana 43.000 puta tera suze na oči.

Lifestyle
SA 12 GODINA SU JE SILOVALI 43.000 PUTA, MORALA JE DA IMA 30 INTIMNIH ODNOSA DNEVNO: Ostala trudna, pa sa 15 rodila dete
Foto: Youtube Printscreen / Bullshit Bulletin

Meksikanka Karla Jacinto, šokirala je javnost pre nekoliko godina kada je ogolila mračne detalje svog života u ispovesti. Naime, ona je otkrila da je bila predmet strašnog zlostavljanja i silovanja, još dok je bila dete.

Sa samo 12 godina, ona je zbog lakovernosti završila u raljama trgovine belim robljem i prostitucije. Pune četiri godine provela je u pravom paklu i preživljavala svakodnevna silovanja i batine.

Svoju priču odlučila je da podeli sa celim svetom u ispovesti za CNN.

Karla Jacinto
foto: Youtube Printscreen / Bullshit Bulletin

"Čekala sam autobus, kada mi je prišao dečko i poklonio mi čokoladu, uz objašnjenje da mi je to poslao njegov drug, koji je stajao nekoliko metara dalje, jer mu se dopadam. Predstavio mi se kao prodavac automobila i pozvao me da izađemo", počinje Karla svoju tešku priču.

Pristala je da se vidi sa njim, jer je bio nežan, pažljiv, slatkorečiv i obasipao ju je poklonima. Jednog dana ju je pozvao da krene sa njim da se provozaju novim kolima i da provedu lepo popodne na pikniku. Tog dana se sve u njenom životu promenilo.

Tada je Karla saznala da su obojica momaka zapravo makroi iz Tenancinga, gradića u najmračnijem delu Meksika.

Karla Jacinto
foto: Youtube Printscreen / TutoVariedades

"Od tada pa naredne četiri godine, radila sam od 10 ujutro do ponoći. Svakog dana su me silovali i tukli. Kada mi je jedan "klijent" napravio šljivu na vratu, makro mi je rekao da sam roba sa greškom, a za tu "grešku" sam bila kažnjena tako što me je šibao lancem i opekao vrelim gvožđem", priseća se nesrećna devojka.

Zlostavljali su je i policijaci

Godinu dana Karla nije napustila hotel koji je bio "baza" njenog makroa, a onda je u jednom trenutku pomislila da je konačno došao spas. Naime, grupa od 30-ak policajaca upala je u hotel i uhvatila sve makroe.

"Izbacili su ih iz hotela i zaključali zgradu. Mislila sam da je sve gotovo, da će sada doći hitna pomoć i da ću se osloboditi pakla. Ali, policajci su nas zatvorili u sobe, naterali da se skinemo i počeli da nas snimaju. I oni su nas silovali, a tu je bilo i devojčica od po 10 godina", priča Karla, koja je tada tek napunila 13.

"Bio je to veoma težak život, ne želim to nikome. Zaista, od 12. godine sam bila seksualno eksploatisana, a i pre toga sam prošla pakao, te je jasno kako sam mogla da poverujem u lažnu ljubav", rekla je.

Karla Jacinto
foto: PEDRO PARDO / AFP / Profimedia

Rodila devojčicu sa 15 godina

Policija je otišla, a horor se nastavio. Naredne dve godine Karla je preživljavala isti pakao - svakodnevna silovanja i batine. U 15. godini ostala je trudna i rodila devojčicu, koju joj je makro oduzeo.

"Moj horor se konačno završio 2006. godine, kada je specijalna jedinica policije razbila lanac makroa, prostitucije i trgovine ljudima, u koju su spadali i oni koji su me zarobili. U 16. godini, konačno sam osetila šta znači sloboda", priča devojka.

Karla Jacinto
foto: PEDRO PARDO / AFP / Profimedia

Silovana svakog dana minimum 30 puta

Tokom četiri užasne godine, Karla kaže da je silovana više od 43 hiljade puta.

"Silovana sam oko trideset puta dnevno, svakog dana. Na kraju, to je oko 43.200 puta", tužno je rekla Karla.

Više od 10 godina nakon bekstva, Karla Jacinto je priznala da je najteže prevazići strah da će se svakog trenutka vratiti po nju da joj naude.

"Najteže je bilo živeti u strahu većinu vremena, znajući da će me u nekom trenutku ubiti ili učiniti nešto meni ili mojoj porodici. Živela sam sa tim u glavi još od kada sam prvi put pokušala da pobegnem. Znala sam da me traže danima, mesecima, godinama... dobijala sam pretnje. Na kraju su me našli, ali se srećon ništa nije desilo", rekla je Karla. 2014. godine uhvatili su njenog trgovca kog su smestili u zatvor, a devojka kaže da je srećna jer više nikome ne može da naudi.

Karla danas ima 32 godine i aktivistkinja je udruženja reintegra.org koji se bori protiv trgovine ljudima i redovno gostuje u emisijama i drži radionice i seminare upravo na ovu temu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs