MAJKA NA VENČANJU SINA SHVATILA DA JE SNAJA NJENA ĆERKA KOJU JE TRAŽILA 20 GODINA: Istinu saznala na FRAPANTAN način

Neverovatan raspled porodične situacije desio se u Kini 2021. godine, kada je majka na svadbi svog sina, zapravo, pronašla ćerku, koja je trebalo da postane njena snajka!

Porodica
16:30h Autor:
MAJKA NA VENČANJU SINA SHVATILA DA JE SNAJA NJENA ĆERKA KOJU JE TRAŽILA 20 GODINA: Istinu saznala na FRAPANTAN način
Foto: Printscreen Youtube / orientaldaily.com

Sve se desilo u Sudžouu, provinciji Đangsu u Kini 2021. godine. Jedna Kineskinja ženila je sina, a onda je primetila mladež na ruci svoje nove snaje, koji je bio sličan onom na ruci njene davno izgubljene ćerke.

Nije želela da odmah napravi scenu, pa je prišla roditeljima svoje snaje i pitala ih da li je ona kojim slučajem usvojena pre više od 20 godina. Nevestina porodica je bila zbunjena pitanjem, jer je to bila tajna.

Ipak, na kraju su joj otkrili da su pre mnogo godina pored puta pronašli devojčicu koju su odgajali kao rođenu ćerku. Nakon svega, majka shvatila da je to zaista njena izgubljena ćerka.

Mlada, Venčanje, Potpis
foto: Shutterstock

Čuvši priču, mlada je briznula u plač i želela je da sazna više o svojim biološkim roditeljima jer nije znala ništa o tome. Potom je mlada opisala dan venčanja i trenutak upoznavanja biološke majke kao "srećniji od samog dana venčanja".

Istovremeno je brinula o udaji jer joj je budući muž zapravo brat, ali svekrva je otkrila da je i on usvojen, tako da zapravo nisu brat i sestra.

Naime, žena je davno usvojila dečaka nakon što je izgubila svaku nadu da će pronaći nestalu ćerku. Tražila ju je godinama, ali uzalud. Mladi je laknulo kada je to saznala i par je završio svoje svadbene rituale.

Stil / dailymail.co.uk / sd.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs