"LEŽI KAO KLADA, KOLUTA OČIMA, ČEKA DA ZAVRŠIM": Na podmukao način je odlučio da kazni suprugu kojoj dugo nije do se*sa

Muškarac je zanemario mogućnost da mu je žena u menopauzi i doneo je krajnje sebično rešenje

Ljubav
11:01h Autor:
"LEŽI KAO KLADA, KOLUTA OČIMA, ČEKA DA ZAVRŠIM": Na podmukao način je odlučio da kazni suprugu kojoj dugo nije do se*sa
Ljubav, Foto: Shutterstock

Žene, za razliku od muškaraca, prolaze kroz fazu menopauze koja donosi značajne promene i istovremeno može izazvati niz poteškoća. Gubitak libida je samo jedna od tih izazova. Muškarci, bez iskustva s tim problemima, ponekad teško razumeju supruge, a njihovi zahtevi postaju sve teže shvatljivi.

"Sa svoje 53 godine, supruga ima 48, već godinama smo suočeni s izostankom normalnih intimnih odnosa. Čak i kad se eventualno dogodi intimnost, očito je da ona ne pronalazi zadovoljstvo u tome. Leži ispod mene, koluta očima, otpuhuje, jasno izražava želju da se sve što pre završi. To više nije za mene izvor zadovoljstva, stoga sam prestao tražiti intimnost od nje. Ne mogu se setiti kada smo poslednji put delili takav trenutak", požalio se jedan muškarac, a o tome je pisao i u časopisu San.

Par, Svađa, krevet
foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

Umesto da dublje razmišlja o stanju svoje supruge, ovaj čovek je odlučio potražiti zadovoljstvo izvan braka.

"Sve više razmišljam o angažovanju poslovne pratnje. Spreman sam da platim za seksualne usluge. Svestan sam da to zvuči iznenađujuće, ali vidim to kao jedino rešenje. Pošto će ta žena biti plaćena za svoje usluge, ne planiram graditi emocionalnu vezu s njom, a istovremeno neću biti pod stalnim stresom zbog neispunjenih bračnih obaveza moje supruge. Proučio sam nekoliko veb-sajtova na kojima se nude takve usluge, samo se nadam da će diskrecija biti zagarantovana i sada razmišljam o tome koju agenciju angažovati. Smatram da bi to moglo pozitivno uticati na opstanak našeg braka. Ne želim da izgubim svoju suprugu, ali isto tako ne želim da živim godinama bez intimnosti", objasnio je.

krevet, problemi u krevetu, svađa
foto: Profimedia

Komentari su ubrzo usledili

- Vaša odluka je veoma sebična, pritom uopšte niste uzeli u obzir stanje vaše supruge, koja je najverovatnije u menopauzi.

- Plaćanje eskort dama je naniži potez koji čovek može da uradi, pritom rizikujete da se sazna i da upropastite brak koji ste toliko godina gradili - samo su neki od komentara koje je ovaj muškarac dobio posle odluke da podeli svoju ispovest.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs