NIJE BILA NI PUNOLETNA KAD JE ZAVELA MARKA OD 40 GODINA: "Samo on može da mi pruži ono što mlađi nikad neće moći"

Dobijali su prozivke na račun razlike u godinama, ali to njima ne smeta

Ljubav
14:19h Autor:
NIJE BILA NI PUNOLETNA KAD JE ZAVELA MARKA OD 40 GODINA: "Samo on može da mi pruži ono što mlađi nikad neće moći"
Ljubavna priča, Foto: preentscreen/Instagram

Sav i Mark Harrison su ostvarili prvi kontakt i shvatili da među njima postoji hemija kada je Sav imala 18 godina, a Mark 40. Prvo su se upoznali na Tinderu, a zatim dodali jedno drugo na Fejsbuku. Međutim, njihova veza nije napredovala kako su očekivali tokom narednih meseci.

Ključni trenutak se dogodio kada su se sreli u baru, nakon što se romansa na društvenim mrežama nije razvijala. Sav je opisala Marka kao veoma zgodnog i dobro obučenog muškarca, što ju je unervozilo. Mark, prepoznajući priliku, inicirao je razgovor sa Savom i njenim prijateljima, kako prenosi Njujork Post.

Ljubavna Priča
foto: preentscreen/Instagram

Kako je veče odmicalo, uočila je da su svi njeni prijatelji napustili bar, pa ju je Mark pozvao da prespava u njegovom stanu.

"On mi je samo pružio čašu vode, smestio je u krevet i zatim zaspao na kauču." Sav je ispričala da je sledećeg jutra, iz zahvalnosti, poljubila Marka. Kada je izašla iz stana i ušla u lift, osećala je eksploziju uzbuđenja u svom telu.

Mark je kasnije opisao taj trenutak kao da je hemija među njima bila očigledna, kao da su njihova tela znala da su suđena jedno drugom. Ovo je bilo posebno važno jer je znao da Sav nije imala nameru da izlazi u to vreme, što je dodatno naglasilo izuzetnost njihovog susreta.

Sledeće nedelje, par se sastao i provedo sedam sati u razgovoru, pa su to praktikovali sve češće. Mark ističe da je njihova prvobitna fizička privlačnost ustupila mesto dubljoj, intelektualnoj vezi. Iako je prošlo godinu dana od njihovog slučajnog susreta u baru pre nego što su jedno drugom rekli "Volim te", još jedna godina je prošla pre nego što su počeli da žive zajedno i, na kraju su se i venčali.

Ljubavna Priča
foto: preentscreen/Instagram

"Moja porodica podržava vezu. Uverili su se da je Mark idealan prema meni. Strpljiv je i ima mnogo razumevanja. Samo on može da razume kad mi nalete lude bube. To nijedan moj vršnjak ne bi trpeo."

Ubrzo su njih dvoje odlučili da podele svoju ljubavnu priču Tiktoku. Njihov profil je eksplodirao nakon što su otvoreno govorili o svojoj nekonvencionalnoj vezi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs