AMAL KLUNI PAMETNIM POTEZOM SE PODMLADILA 10 GODINA: Džordž Kluni očarano gledao u nju, paparaci sve snimili

Džordž i Amal Kluni prisustvovali su promociji novog filma u Londonu, dok su se zaljubljeno gledali naočigled svih prisutnih

Ljubav
Autor:
AMAL KLUNI PAMETNIM POTEZOM SE PODMLADILA 10 GODINA: Džordž Kluni očarano gledao u nju, paparaci sve snimili
Amal i Džordž Kluni, Foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Džordž Kluni je veliki srećnik", zaključak je većina svaki put kada glumac izađe sa ženom u javnoston. Njihova ljubav je vidljiva i onima koji to ne žele da primete.

Tako je bilo i sinoć kada su se Amal i Džordž pojavili u Londonu na promociji njegovog novog filma.

Tom prilikom Amal je obukla somotski korzet i pantalone do istog materijala, dok je kosu pustili da joj pada niz leđa.

Amal Kluni
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Ovo je prvi put da je Amal kosu ofarbala u svetlo smeđe, što joj je dalo posebnu lepotu, a mnogi smatraju da se ovim potezom podmladila barem 10 godina.

1 / 8 Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovom prilikom su otkrili da je Džordž počeo da svira hevi metal, jer se njihovim šestogodišnjim blizancima to dobada: "Samo im je važno da mogu jako da lupaju glavom", našalio se glumac.

Par se upoznao u kući glumca na jezeru Komo u julu 2013, kada je njihov zajednički prijatelj odlučio da svrati na imanje slavnog glumca koje se nalazilo na putu za Kan.

U tom trenutku u Džordžovoj kući su bili i njegovi roditelji, pa je Amal odmah upoznala celu porodicu Kluni.

Džordž, koji je tada imao 52 godine, stekao je reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja sa popriličnim spiskom žena koje je ljubio u prošlosti, uključujući poznate ličnosti poput Keli Preston i Stejsi Kejbler.

Ipak, čini se da ni jedna od njih nije imala ono što je Džordža privuklo kod lepe advokatice.

Njih dvoje su se odmah zaljubili, dopisivali su se nekoliko nedelja pre nego što je romansa zaista procvetala.

Amal Kluni
foto: Profimedia

"Poslala je neke slike iz vremena kada je bila ovde, a mi smo pisali jedno drugom, slali e-poštu, razgovarali, uglavnom o tome šta se dešava u životima jedno drugom ,"rekao je on za The Hollivood Reporter, pa je dodao.

"I tokom nekog vremena postalo je jasno da smo više od prijatelja. Njihov prvi sastanak je bio istorijski. Prvi zvanični sastanak bio je u oktobru 2013. kada je Džordž pozvao Amala, koja je živela u Londonu, da ga poseti u čuvenom studiju Abbei Road (najpoznatiji kao kuća za snimanje Bitlsa) dok je on nadgledao muziku za njegov film iz 2014.

"To je bio dobar prvi sastanak. I prilično brzo, stvari su eskalirale, a ja sam znao da je ona ta," rekao je on za The Hollivood Reporter.

Amal je bila previše šokirana da kaže „da“ kada je Džordž zaprosio.

Amal Kluni
foto: Profimedia

U početku to je bio šok za sve. Njeni roditelji su se pitali kakve su njegove namere, a Amal ih je uveravala da je sigurna da će sve biti u redu jer se oni zabavljaju već neko vreme.

Nakon višemesečnog planiranja Džordž je pozvao Amal na večeru 28. aprila 2014, sakrivši verenički prsten od 7 karata u kutiji upaljača koju je Amal koristila da osvetli sto sa svećama.

"Uradio sam sve , kleknuo sam pred nju i čekao pesmu o ljubavi, a onda joj postavio pitanje. Bila je šokirana, samo je gledala unezvereno u prsten govoreći 'O, moj Bože.' 20 minuta dok sam klečao, čekajući da ona kaže da, jer je bila tako šokirana," ispričao je Džordž jednom prilikom.

Venčali su se na intimnoj venecijanskoj ceremoniji u septembru 2014, samo godinu dana nakon prvog sastanka.

"Nikome drugom nismo rekli da ćemo to da uradimo," - priseća se Kluni za The Hollivood Reporter.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: EPA / Ettore Ferrari

Okruženi porodicom i nekoliko poznatih prijatelja par se venčao na privatnoj ceremoniji u luksuznom letovalištu Aman Canal Grande u Veneciji.

Deca nisu bila deo njihovog prvobitnog plana.

"To nikada nije bio deo mog plana. Nismo to planirali. Nikada nismo pričali o tome sve dok se nismo venčali. Postojala je pretpostavka da ih ne želimo. A onda, posle venčanja, jednostavno smo osetili da smo imali veliku sreću, oboje, i trebalo bi da podelimo svu sreću koju imamo. Izgledalo bi samocentrično da to samo pripada nama," rekao je Džordž, objašnjavajući svoj stav o očinstvu.

Kada je Amal zatrudnela 2016. godine, presrećni par je dobio dodatno iznenađenje, u vidu blizanaca.

"Doktor koji radi ultrazvuk kaže: Pa, ima jedan. A ja sam rekao, "Odlično." A onda on kaže: 'A tu je i drugi.' A ja sam bio kao, "Šta?","rekao je Kluni za The Hollivood Reporter.

Amal Kluni
foto: Profimedia

"Samo smo sedeli tamo, zureći u taj papir koji su nam dali, a ja sam stalno mislio da je greška," objasnio je Kluni.

Ali nije bilo greške; u junu 2017, mesec dana ranije, Amal je rodila blizance Elu i Aleksandra.

"Ona je izuzetno ljudsko biće. I majka i uspešna poslovna žena. Neverovatno sam ponosan na nju," rekao je Džordž.

(Stil/Glossy)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs