MALTRETIRANA JE ZBOG MAJKE MUSLIMANKE: Ocu je oprostila neoprostivo, nije imala kupatilo, sad za 2 sata uzme 10.000 evra

Pre tačno šest godina, Seka Aleksić je izgubila člana svoje porodice

Celebrities
12:00h Autor:
MALTRETIRANA JE ZBOG MAJKE MUSLIMANKE: Ocu je oprostila neoprostivo, nije imala kupatilo, sad za 2 sata uzme 10.000 evra
Seka Aleksić, Foto: preentscreen/Instagram

Kada se posmatra njen idilični dom u Staroj Pazovi i harmoničan brak u kom su dobili dva sina, mnogi bi rekli da je život Seke Aleksić poput bajke. Međutim, to nije uvek bio slučaj.

Naime, poznata pevačica jednom prilikom je podelila svoju priču, otkrivši da je odrasla u siromaštvu, a njeno detinjstvo bilo je ispunjeno teškim trenucima, izveštava Pink.rs.

"Moj otac, koji je sada preminuo, bio je dobar čovek, ali postoje stvari koje su se dogodile, a koje ne mogu biti zaboravljene. Oprostila sam mu sve. Voleo je da popije i bio je spreman da sve što zaradi daje deci koja su u potrebi, čašćavao je sve ljude koje je poznavao."

Seka Aleksić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Ljubomora ga je povremeno obuzimala, što je stvaralo probleme između njega i moje majke. Ona je najviše patila, često je bila izložena nasilju. Često smo brat i ja morali da intervenišemo, i danas nosi ožiljke na licu od tih teških trenutaka. Razvela se zbog toga, a ja je potpuno razumem. Niko ne bi trebalo da prolazi kroz takvo iskustvo."

"Nakon razvoda, otac je otišao da radi u inostranstvo, i nismo čuli jedno za drugo pet ili šest godina. Odrasla sam uz očuha Milana, koga veoma volim i koji nas je gledao kao svoju decu. Radio je teške poslove kako bi mi obezbedio mesečnu autobusku kartu kako bih mogla ići u školu", izjavila je pevačica.

Seka Aleksić
foto: preentscreen/Instagram

Odrasla je u nemaštini

Seka Aleksić je jedna od naših najuspešnijih folk pevačica.

Rođena je u Zvorniku 1981. godine. Njen otac je bio vozač, a majka je bila zaposlena u fudbalskom klubu „Drina“. Detinjstvo je provela u svom rodnom gradu u srpskoj varoši bezbrižno rastući uz svoje roditelje i brata.

Seka Aleksić
foto: preentscreen/Instagram

Nakon razlaza roditelja, nastavlja svoj život sa majkom i bratom u Zvorniku. Dva meseca nakon završetka četvrtog razreda osnovne škole, izbijanje ratnih strahota primorava je da sa porodicom napusti Zvornik i skloni se u Banju Koviljaču. Godinu dana kasnije, presele se u selo Lipolist blizu Šapca.

Svetlana se sa toplinom seća svojih ranijih godina, i uprkos teškoj materijalnoj situaciji koja je proizašla iz izbeglištva, njena posvećena majka Ibrima se trudila da deca ne budu lišena ničega. Svetlana, od malih nogu marljiva i vredna, isticala se među školskim drugovima. Obožavala je pevanje i uvek je nosila osmeh na licu. Sa samo četrnaest godina, počela je nastupati po raznim kafanama kako bi sebi i porodici obezbedila novac za život.

"Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija. Došli smo bukvalno u tome što smo obučeni, bez ičega" rekla je Seka.

Seka Aleksić
foto: Privatna Arhiva

"Deca su bila brutalna prema meni. Ismevali su me zbog ijekavice, zbog pocepane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam želela ništa da kažem majci, jer nisam želela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju. Posebno kad su saznali da mi je majka muslimanka, imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, cepali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni, jer danas ne bih bila ovo što jesam."

Pevačica Seka Aleksić pre tačno pet godina ostala je bez oca.

Milorad Mića Aleksić (69) je preminuo posle kraće i teške bolesti na Badnje veče. Pevačica je skrhana bolom, a uz oca je bila do poslednjeg trenutka.

"Putuj sa anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala i niko nije bio srećniji od tebe kada si saznao da je pevanje moja ljubav! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio večni život, mnogo vredniji od ovoga! Radovaću se i pevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu drziš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava, dušo moja! Tvoja ponosna ćerka", oprostila se Seka tada od svog oca.

- Moj honorar za Novu godinu ne iznosi 40 ili 50 hiljada evra, nego je mnogo manji. Kolege koje tvrde da će toliko zaraditi, lažu - rekla je Aleksićeva u emisiji "Bulevar".

Za njene nastupe ulaznice planu u rekordnom roku. Kako prenosi Kurir, Seka Aleksić za noć zaradi od 8.000 do 10.000 evra.

Danas je u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, kojem je rodila dva sina, Jakova i Jovana. Nakon teškoća sa začećem, Seka se okrenula veri i manastirima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs