Pre modelinga, Jovana je prala šoferke auta: U nesreći je spržila pola tela, a danas je žena fudbalera i uživa u luksuzu

Jovana Švonja otkrila malo poznate detalje na svom putu ka uspehu

Celebrities
22:58h Autor:
Pre modelinga, Jovana je prala šoferke auta: U nesreći je spržila pola tela, a danas je žena fudbalera i uživa u luksuzu
Foto: preentscreen/Instagram

Jovana Švonja, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, na početku karijere bila je jedna od najatraktivnijih manekenki, koja je mamila uzdahe. Zbog svoje prirodne lepote je postigla ogromne uspehe u svetu modelinga.

Njena porodica je bila jako imućna, ali još od tinejdžerskihz dana, Jovana je morala sama da zaradi, što je i otkrila jednom prilikom na Tviteru.

Jovana Švonja, Filip Đorđević
foto: Instagram Printscreen / Callmelolita

- Sa 15 godina sam radila na tatinoj pumpi, brisala sam šoferke. Tata nije bio oduševljen idejom, ali je mama insistirala da novac za užinu zarađujem sama - napisala je manekenka tada.

Jovana Švonja
foto: Printscreen/instagram/callmelolita

Pre nego što je postala gospođa Đorđević, ona je sama stvorila svoje ime i karijeru. Uspehe je postigla van granica naše zemlje, ali je pažnju domaće javnosti privukla 2010. godine kad se pronela priča da je zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala sebi da naudi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Jovana je kasnije demantovala ove navode, tvrdeći da nikad nije ni pomislila na tako nešto. Kako je tad objasnila, skok se nije dogodio, već je reč o nezgodi.

Jovana Švonja
foto: Printscreen/instagram/callmelolita

- Kada sam prvi put videla Filipa, nisam verovala da postoji toliko lep muškarac. Da budem iskrena, prvo su me osvojile njegove velike crne oči i neka prijatna energija kojom zrači, a pošto sam ga bolje upoznala, shvatila sam da je on divan čovek sa ogromnim srcem i sjajnim smislom za humor. Mogla bih do prekosutra da nabrajam sve njegove vrline", rekla je Jovana majka Noela i Leone.

Danas kad je ostavila sve loše iza sebe, Jovana redovno objavljuje na Instagramu detalje svog života i provokativne fotografije i snimke, a pratioci oduševljeno komentarišu njen izgled.

Kako su domaći mediji pisali, Jovana je imala nekoliko intervencija, što je i sama priznala. Uvećala je grudi, korigovala nos i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon.

- Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše... To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost - ne mogu - napisala je supruga fudbalera Filipa Đorđevića kada su je na mrežama upitali zašto je nekoliko puta operisala nos.

- Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno - zaključila je Jovana koja danas sa suprugom živi na relaciji Italija-Srbija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs