"Svekrva me mrzela jer sam muslimanka, a drugi muž oterao iz kuće": Posle 3 meseca zabavljanja Selma se udala za Srbina

Pevačica Selma Bajrami jednom prilikom otkrila je brojne detalje iz svog privatnog života, a svi su prilično burni

Celebrities
Autor:
"Svekrva me mrzela jer sam muslimanka, a drugi muž oterao iz kuće": Posle 3 meseca zabavljanja Selma se udala za Srbina
Foto: preentscreen/Instagram

Selma Bajrami, potiče iz Bosne i Hercegovine, a neke njene pesme su i dalje hitovi.

Privatni život ove folkerke privlačio je oduvek veliku pažnju, pogotovo kad se saznalo da ima velike probleme sa bivšim mužem.

Selma Bajrami
foto: Instagram / Selmabajrami.star

Selma je imala dva braka

Prvi brak Selme Bajrami je bio sa Zoranom Vučkovićem, sa kojim nema dece. Kako je istakla, mnogo su se voleli, ali glavna prepreka ka idealnom odnosu je bila svekrva.

– Njegova majka me nije volela, zato što sam muslimanka, a meni to nikad nije bilo važno, a nije ni njemu. Mi smo se voleli, razveli smo se u ljubavi. Njegova majka je pokušavala da me maltretira, ali Zoran je bio sve vreme bio na mojoj strani, na našoj strani, u suštini ona nikada nije mogla da utiče na njega. Svekrvi nisam odgovarala jer sam pre svega pevačica. Samo čovek koji je iz šoubiznisa može da bude sa mnom – istakla je pevačica za Hype televiziju.

Selma Bajrami
foto: Printscreen Instagram / selmabajrami.star

Bajramijeva je nakon nekoliko godina posle prvog razvoda opet izgovorila sudbonosno “da” Muji Musiću, sa kojim je dobila i sina, međutim ubrzo su i s njim krenuli problemi.

– Čovek me je lagao o svojoj biografiji, a mene materijalne stvari nisu nikad interesovale. Volela sam ga, bila sam već trudna, non stop u kući, abnormalno se udebljala, nisam imala prijatelje, a onda su počeli problemi. Matretiranja, ponižavanja, govorio mi je da sam ružna, naterao me da idem za Australiju da radim i zaradim, da bi mi mogli da imamo život. Jednom me slučajno udario laktom, tako je ispalo, a znam da je to namerno uradio. Udario me je u arkadu. Svaki muškarac koji digne ruku na ženu, nije muškarac. Hteo je mene da spušta iz svoje nesigurnosti – rekla je Selma na Hype televiziji.

Nakon desete dana pošto sam otišla iz stana sa sinom od skoro dve godine, doveo je drugu ženu i u procesu razvoda dobio je dete.

- I ta žena ga jee napustila. Pa ti meni reci da li je normalno za tri godine da dobiješ svoje dece sa dve žene. Devet godina sam na sudu. Ispisao je laži o meni, iskoristio je koronu, kad ja nisam imala pravnu pomoć, i propustila sam rok za žalbu. Ispalo je kao da se slažem sve sa njim, to je jedino moja greška. Uspela sam da imamo skoro jednako starateljstvo, kod mene je od četvrtka do nedelje - ispirčala je Selma u ispovesti na Hype televiziji.

- Ne bih da pričam o tome, ali čisto da objasnim narodu. Ja sam osoba koja uvek ide sa nekim razlogom u medijima. U međuvremenu su nastale neke stvari, pa sam odlučila da se povučem i evo, sada sam tu, opet sam tu - rekla je ona između ostalog u emisiji "Amidži šou".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs