KO SU SEVERININE SESTRE? S jednom završila na sudu zbog TUČE, druga nije htela da čuje za nju jer se udala za SRBINA

Severinine sestre i dalje su u svađi sa pevačicom, a sukob koji su nedavno imale, privukao je veliku pažnju javnosti.

Celebrities
KO SU SEVERININE SESTRE? S jednom završila na sudu zbog TUČE, druga nije htela da čuje za nju jer se udala za SRBINA
Foto: Instagram / Severina

Haos koji je, krajem 2022. godine zavladao u domu Severine Vučković izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, Severenina se sukobila sa svojim sestrama, a prema pisanju medija, došlo je i do fizičkog sukoba. Međutim, sud je u junu, 2023. godine odbacio krivičnu prijavu protiv Severine koju je podnela njena sestra Marijana Popović.

Kako se navodi u saopštenju Severininog advokata Jasminke Biloš, krivična prijava protiv Severine Vučković zbog telesne povrede odbačena je "jer nakon završetka istrage nije utvrđena osnovana sumnja da je Severina Vučković počinila prijavljeno krivično delo".

Severina
foto: Printscreen/instagram

Njihov sukob iznenadio je mnoge, jer je Severina do nedavno sa starijom sestrom Marijanom Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, bila u fenomenalnim odnosima.

Sa druge strane, sa sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kod Zadra, već dugo ne razgovara. Naime, Zdenka se odrekla Severine onog momenta kada se udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se na kraju i razvela, posle šest godina braka.

Severina
foto: Printscreen Instagram / Severina

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću -rekla je ranije Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

Tada je istakla i da nikada neće otići na Severinin koncert u srpskoj prestonici.

- Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd - rekla je Zdenka, a njen muž je oštro dodao:

Severina, Igor Kojić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više.

Jednom prilikom je napisala i da joj duša jeca i plače.

- Lepo nam je pokojna nana govorila: "Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose" - istakla je 2015. godine.

Priča se da je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom, nego sa Severinom, ali o tome ne želi da priča javno.

Međutim, pevačica je izuzetno bliska sa Marijaninom ćerkom Miom Popović, koja se skoro ostvarila i u ulozi majke. Takođe, neretko joj javno upućuje vrlo emotivne poruke.

Severina
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica je pokušala da se pomiri sa Zdenkom i pozvala ju na venčanje s Igorom 2015. godine, ali ona nije želela da upriliči sestrin najvažniji dan, koji je ona dokumentovala eksluzivnim snimcima sa svadbe u spotu za pesmu "Kuma".

"Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri", rekla je tada Zdenka i dodala da "sestra sestru ne prepoznaje".

Severina
foto: Prrintscreen Facebook

Kako se pisalo sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Inače, Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je jednom rekla da je upravo pevačica nasledila njegov karakter i izgled. Pevačica je neretko spominjala mamu i posvećivala joj objave na Instagramu, a dok je njena sestra javno iznosila prljav veš u javnost, Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs