ANI JE SVEKRVA UNIŠTILA VENČANJE, PA ODLUČILA DA JOJ ZAGORČA ŽIVOT: "Nije zaslužila ni na sahranu da joj dođem"

Odnos svekrve i snaje oduvek je bio komplikovan. Iako smo se ponadali da se to sada menja, ovaj primer nas je ipak razuverio

Porodica
Autor:
ANI JE SVEKRVA UNIŠTILA VENČANJE, PA ODLUČILA DA JOJ ZAGORČA ŽIVOT: "Nije zaslužila ni na sahranu da joj dođem"
Svekrva, Foto: Shutterstock

Svekrve i snaje, odnos koji je oduvek bio naizgled komplikovan, i danas ostaje intrigantna tema međuljudskih odnosa. Uprkos nadi da se situacija poboljšava, stvarnost je ponekad drugačija, jedna priča je podeljena od strane žene po imenu Ana, otkriva složenost ovog odnosa, prenosi The Sun.

Snaja, Svekrva
foto: Shutterstock

Ana je počela sa pričom o odluci da organizuje intimno venčanje sa suprugom, s obzirom da su oboje već imali iza sebe brak. Iako su očekivali mirno slavlje, iznenadila ih je reakcija svekrve koja je lažima pokušala da utiče na veličinu ceremonije.

"Bez ikakvog pitanja je pozvala goste koje mi nismo planirala. Ta žena je odlučila da nam pokvari venčanje."

Pored ovoga, Ana je otkrila još nekoliko neugodnih trenutaka, uključujući situaciju gde je svekrva odmah nakon saznanja o trudnoći, bez dozvole, objavila tu srećnu vest na društvenim mrežama.

"Rekli smo joj ćemo postati roditelji, ona je bila skroz uzbuđena. Izašla je iz kupatila i vikala: "O Bože, želim to da objavim svuda, želim da kažem svima", i rekla sam joj: "Ne". Rekla sam joj da ne radi to još nekoliko nedelja jer bi volela da tu srećnu vest kažem samo ljudima unutar porodice. Prošlo je sat vremena i onda je odmah objavila moju trudnoću na Fejsbuku".

Svekrva, Svekrva iz pakla
foto: Shutterstock

Svekrva je takođe pokušala da nameće svoje stavove o izboru imena bebe i sebi je dala poziv za prisustvo porođaju.

Neprijatnosti su se nastavile i tokom medenog meseca, kada je svekrva pravila dramu jer nije bila pozvana.

"Kada smo otišli na medeni mesec na nekoliko dana, e onda je počela da plače jer smo posetili državu u kojoj je u to vreme živeo njen drugi sin. Ne mogu da verujem da je napravila dramu jer je nismo poveli sa nama na medeni mesec. Ta žena nije zaslužila ni da joj dođem na sahranu", nastavila je da otkriva neprijatnosti o svojoj svekrvi, piše "San".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs