ŽIVOT BALKANSKE INFLUENSERKE U TURSKOJ: Otišla je zbog velike ljubavi a evo kako sada snalazi sa svekrom i svekrvom

Otkriva sve prednosti, mane i razlike života ali i kako se navikla na tamošnji način funkcionisanja.

Celebrities
Autor:
ŽIVOT BALKANSKE INFLUENSERKE U TURSKOJ: Otišla je zbog velike ljubavi a evo kako sada snalazi sa svekrom i svekrvom
Život Balkanke u Turskoj, Foto: Printscreen Instagram/ bojnakova

Influenserka Naida Bojnakova se proslavila u javnosti otvaranjem svog Jutjub kanala gde se pretežno bazirala na opisivanju svog života u Turskoj.

Rođena u Sarajevu, gde je i odrasla i završila školovanje. Naida je u svom gradu počela da radi u banci, a onda je upoznala Barana - momka iz Turske koji joj je promenio život iz korena.

Kako kaže u Sarajevu su se sretali sasvim slučajno preko zajednilkih prijatelja i poznanika. Počeli su da se dopisuju putem Instagrama, da bi kroz mesec dana Baran u Sarajevo došao baš zbog nje. U početku su održavali vezu na daljinu, a onda je Naida odlučila da se preseli u Tursku.

Naida Bojnakova
foto: Printscreen Instagram/ bojnakova

Venčali su se u Istanbulu, gde se Baran rodio i odrastao i gde njegova porodica živi, a svadbu su pravili i u Sarajevu. Par već godinama živi u Alanji.

"Između života u Bosni i Turskoj, biram Tursku. Tamo imam veću slobodu, kao i više mogućnosti za sve. Nekako, kao da mom senzibilitetu više odgovara Turska, jer je veća i ima više zanimljivih stvari," objasnila je ona u jednom od svojih videa.

Ističe da je od samog početka sa svekrom i svekrvom u odličnim odnosima kao i da su je baš lepo prihvatili.

"Mene su oni odmah prihvatili dobro, barem je meni to tako izgledalo. Baran je inače osoba koja je živela u različitim mestima u Evropi i Južnoj Americi, tako da je uglavnom bio odvojen od svoje porodice. On je momak koji je uvek sam donosio odluke za sebe. Tako da, verujem, da me možda čak i nisu zavoleli na prvu, ne bi se toliko mešali u to zato što je Baran taj koji donosi odluke. Međutim, sada kad smo postali bliski, zaista nemam problema sa njima. Imamo jako lep odnos, znam da su tu uvek za mene i da me poštuju i vole. Uvek im se mogu za sve obratiti, tako da nikad nisam ništa loše od njih doživela," ispičala je Naida.

Naida Bojnakova
foto: Printscreen Instagram/ bojnakova

Naida je u Turskoj brzo upoznala nove prijatelje, a istakla je da su žene sa Balkana daleko bolje od njihovih.

"Moram da vam kažem, žene sa Balkana su kraljice! To su inteligentne žene, lepe i uglavnom vredne. Tek kad odete u neku drugu zemlju da živite, videćete koja je vrednost naših ženna, moj muž takođe to često kaže. O Turkinjama imam lepo mišljenje, ali što se njih tiče, nisu toliko vredne, nisu otvorene kao mi. Kada sam sa njima nikad ne znam šta tačno misle o tebi, dok smo mi otresite i otvorene," rekla je ona.

"S obzirom da je Turska spoj siromaštva i bogatstva, mislim da postoje 3 bitna faktora koja utiču na kvalitet života ovde, a to su materijalni status - u Turskoj je to toliko prenaglašeno. Dakle, ovde je prenaglašen i luksuz i siromaštvo. Ovde je luksuz mnogo cenjen i zastupljen. Kako ćete vi živeti u Turskoj, zavisi prvenstveno od novca," - iskrena je bila Naida.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs