TAMARA KALINIĆ RAME UZ RAME SA DEMI MUR NA GUČI REVIJI: Prelepoj Srpkinji niko nije mogao da priđe izgledom u HIT boji

Guči kruz revija za 2025.godinu održana je sinoć u Londonu, gde su u prvim redovima sedele najveće zvezde, među kojima i naša influenserka Tamara Kalinić, koja se istakla svojim savršenim odabirom.

Moda
TAMARA KALINIĆ RAME UZ RAME SA DEMI MUR NA GUČI REVIJI: Prelepoj Srpkinji niko nije mogao da priđe izgledom u HIT boji
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia/GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Za svoju prvu resort/kruz kolekciju 2025. Gučijev kreativni direktor Sabato De Sarno se uputio u London, gde je pokušao da osveži kuću Guči spojem nekadašnjeg i britanske prolećne bašte.

Dok su poznate ličnosti poput Demi Mur i Tamara Kalinić, sedele u prvom redu, De Sarnova vizija novog-starog Gučija došla je do izražaja u galeriji Tejt Modern. Odeća, koja je oličenje Gučijeve ere Sabato De Sarno, jeste: ležerna, uređena, skrojena i minimalistička. Zanimljivo otmena i pomalo drska.

Naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić, nosila je Guči kožni mantil u sada već kultnoj Ancora bordo boji, koji je uparila sa sivim džemperom sa pletenim detaljem i bordo kiten potpeticama sa istaknutim špicem. Od aksesoara je nosila bordo predimenzionirane naočare, koje je uparila sa tašnicom u istoj boji, brenda Guči naravno.

Tamara Kalinić
foto: Justin Palmer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Demi Mur je sa druge strane, odabrala zanimljivu prozirnu haljinu sa detaljima u vidu tirkizne kineske lepeze, koja je isticala njen dekolte obavijen čipkom. Ona je preko haljine nosila crni kaput do gležnjeva i odabrala crne čizme. Od aksesoara je nosila crnu torbu sa Guči GG logoom, a u rukama je nosila i svog psa, malu čivavu po imenu Pilaf.

Demi Mur
foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom čitavog vremena, njegove prepoznatljive kratke pantalonice su se mešale sa svežim bluzama, sakoima sa dvorednim kopčanjem i sportskim majicama bez rukava. Osećaj koji je bio prisutan u vazduhu, bio je neki vid fletra, mnogo savremenosti, pre nego klasike, i prožet Gučijevom tradicijom.

Sa ovom kolekcijom, koja je nastala iz potrebe svetskih džet-setera za garderobom koja će odgovarati toplijim krajevima, dok je na mestu gde najviše funkcionišu i rade hladno, De Sarno je jasno stavio do znanja. Da će podržati kodekse dizajna uspostavljene u njegovim prethodnim Guči kolekcijama, iako je evolucija očigledna.

Zamršenost i ornament je unesen u kolekciju preko farmerki koje su bile prekrivene pernatim oreolom visećih perli ili perli vezom cvetova kamilice. Ovo cveće je postalo sveobuhvatan otisak na kasnijim izgledima, gde ste kroz otvor na jednoj suknji mogli da vidite da se šara sa crnom pozadinom spolja ogleda u jednako obrađenom ekvivalentu organze sa žutom podlogom u postavi, ističe američki "Vog", kao jedan od vrhunaca koje su kolekciji dale pečat.

U nastavku pogledajte kolekciju Guči kruz 2025.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs