OVO SU 5 VELIKIH MODNIH BRENDOVA KOJE ZENDEJA NIKADA NE BI OBUKLA: Da gori ZEMLJA neće ih nositi, a razlog je pravi ŠOK

Zendeja je devojka koja važi za jednu od najstilizovanijih glumica u Holivudu. Njen stil očarava gde god da se pojavi. No, ona je takođe i rezervisana kada su ovih pet brendova u pitanju.

Moda
13:35h
OVO SU 5 VELIKIH MODNIH BRENDOVA KOJE ZENDEJA NIKADA NE BI OBUKLA: Da gori ZEMLJA neće ih nositi, a razlog je pravi ŠOK
Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zendejin dugogodišnji stilista, Lo Rouč, stavio je na crnu listu modnih kuća pet velikih brendova iz garderobe holivudske zvezde, nakon što su brendovi prvobitno odbili da obuku njegovu "modnu srodnu dušu" na početku njene karijere.

U epizodi modnog podkasta "The Cutting Room Floor", Rouč (45) se prisetio kako bi Šanel, Dior, Guči, Valentino i Sen Loran "svi rekli ne" Zendeji (27), rekavši mu da "pokuša ponovo sledeće godine" i nazivajući je "previše zelenom", navodi "Holivud Reporter".

Zendeja
foto: ANDREA RENAULT / AFP / Profimedia

"Kada sam rekao: "Ako kažete ne, to će biti ne zauvek", to je zvučalo upravo tako već dugo, dugo vremena", rekao je Rouč, koji je stilizovao glumicu još sa 14 godina.

"Dok je bila u američkiom "Vogu", još uvek nije nosila nijednu od tih dizajnera, i još uvek neće", dodao je on, pojašnjavajući da je u editorijalima povremeno nosila neku od zabranjenih brendova.

"Još uvek nikada nije nosila Dior na tepihu. Još uvek nikada nije nosila Šanel na tepihu. Još uvek nikada nije nosila Guči na tepihu, bilo koji print, bilo koji izgled, nikada. Nikada", nastavio je Rouč.

Zendeja
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

"Prvi put je nosila Valentino u javnosti kada je imala ugovor." istakao je stilista.

Dok se Rouč povukao iz sveta stilizovanja 2023. godine, rekao je za "Njujork tajms" da "ne može reći ne" Zendeji, koja je ove godine služila kao domaćica Met Gala modnog događaja, noseći dve haljina Džona Galijana, jednu za Mezon Maržiela, i drugu arhivsku za Živanši.

Zendeja
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Naš odnos takođe nazivamo "velikim idejama, malim detaljima", rekao je on za "Tajms", uporedivši to sa njim kako piše scenario, a ona radi prepravke.

„Ulazim sa: "Trebalo bi da obučeš 14 haljina, i trebalo bi da se presvučeš, i treba da imaš periku i da je skineš da ti kosa padne!" A ona: "Ne, ne, ne, ne. Napravićemo dve haljine, a ja ću zadržati istu kosu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs