OVO JE PAR KOME SVI ZAVIDE: Pravili lažne profile kako bi ih slomili i pričali svašta, a oni nikad jači na MET GALI

Nekoliko puta su pokušavali da im unište vezu, ali izgleda da ih to čini samo jačim. To su i dokazali sinoćnim pojavljivanjem na Met Gali.

Moda
07:52h
OVO JE PAR KOME SVI ZAVIDE: Pravili lažne profile kako bi ih slomili i pričali svašta, a oni nikad jači na MET GALI
Foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Pevač Sem Smit, poznati po svojoj viralnoj odeći, nikada se nije plašio da pomera granice kada je moda u pitanju. No, Smit se odlučio za ublaženiji izgled sinoć, kada je stigao na ovogodišnju Met Galu u Metropolitan muzeju u Njujorku.

Pevač (31) se na najglamuroznijoj modnoj večeri, zajedno pojavio sa svojim dečkom Kristijanom Kauanom, u odgovarajućim odevnim kombinacijama u kojima su se istakli.

Za razliku od njegovog uobičajenog avangardnog izgleda na koji smo navikli, Sem je obukao jednostavan crni blejzer i pantalone. Dobitnik Gremija je ispod sakoa nosio belu košulju sa kragnom i bebi plavu satensku kravatu, a svom izgledu je dao androgeni pečat sa prozirnom suknjom.

Sem Smit
foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa druge strane, modni dizajner Kristijan (28) nosio je ansambl sa sličnim modelom u beloj boji, sa smeđom svilenom kravatom.

Par je svoj elegantan izgled upotpunio metalnim ružama zakačenim za sakoe, pri čemu se Sam odlučio za srebro, a Kristijan za zlato. Kasnije su objasnili da je njihova odeća bila inspirisana četrdesetim, dok su ruže bile referenca na poklon koji je Kristijan dao Semu u ranoj fazi njihove veze.

Dok su hodali ruku pod ruku, dokazali su da njihova veza ide jakom putanjom i tako poništili glasine o njihovom navodnom rastanku.

Postojali su strahovi za romansu tokom Božića, usred tvrdnji da se Sem prijavio u aplikaciju za sastanke Raja, nakon što je par otišao svojim putem.

Sem Smit
foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Međutim, izvor blizak Semu ubrzo je otkrio da su još uvek zajedno, jer su dovodili u pitanje autentičnost zvezdinog profila na Raji.

Izvor je rekao tada za "Dejli Mejl": "Sem i Kristijan su još uvek u velikoj vezi i nisu bili na Raji."

"S obzirom da postoji njegov profil koji postoji u aplikaciji, sada postoji bojazan da neko lažno predstavlja Sema i da će razgovarati sa timom iz Raje o tome."

Petostruki dobitnik Gremija izlazi sa Kristijanom od januara prošle godine nakon što su se prvi put upoznali kada je dizajner sarađivao sa Semom na kostimima za njihov muzički spot, "I'm Not Here to Make Friends."

Kristijanova klijentela uključuje zvezde sa A liste Lejdi Gaga, Dženifer Lopez, Kardi Bi i Hajdi Klum.

Svoju romansu sa Semom potvrdio je poljupcem u januaru 2023. godine, dok su njih dvojica hodali zajedno ruku pod ruku u Njujorku.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs