MUŠKARAC KOJEM SUKNJA NAJBOLJE STOJI: Sa svojom ženom prošetao na Met Gali i PRIVUKAO sve poglede

Edi Redmejn i njegova supruga Hana Bagšou, došli su na Met Gali u komplementarnim izdanjima. Njegova kombinacija sastojala se od suknje i možemo slobodno reći da je muškarac kome najbolje stoji.

Moda
15:02h
MUŠKARAC KOJEM SUKNJA NAJBOLJE STOJI: Sa svojom ženom prošetao na Met Gali i PRIVUKAO sve poglede
Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Glumac Edi Redmejn se izdvojio iz gomile kada je sinoć stigao na Met Gali 2024. sa suprugom Hanom Bagšou u Njujorku.

Glumac (42) pomerio je granice najveće modne večeri, odlučivši se za androgin izgled koji je upario sa svojom suprugom (41).

Edi je nosio crnu haljinu sa blejzerom sa belom mrežastom suknjom i sa prozirnim izrezanim panelima i talasastim dezenom mrlja od mastila.

Edi Redmejn
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Istakavši svoje noge, dobitnik Oskara je upotpunio izgled korporativnim cipelama i čarapama. Hana je dopunila svog muža haljinom bez naramenica sa istim dezenom i korsetom, pokazujući njen sićušni struk.

Njena haljina imala je široku plisiranu mrežastu suknju, dok je dodala prozirne večernje rukavice i odgovarajući crni fascinator. Ona je svom sitnom okviru dala nekoliko dodatnih centimetara visine u crnim somotnim visokim štiklama dok se držala za ruke sa Edijem.

Hana i Edi su se upoznali 2000. godine na dobrotvornoj modnoj reviji dok su pohađali koledž Iton, kada su sklopili prijateljstvo. Kasnije su počeli da se zabavljaju u januaru 2012. nakon što ju je Edi pozvao na put u Firencu tokom pauze za snimanje filma "Les Miserables".

Edi Redmejn
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par se verio u junu 2014. a venčao se u decembru te godine u kući Babington. Edi i Hana su ponosni roditelji osmogodišnje ćerke Ajris i šestogodišnjeg sina Luka.

Prolećna izložba Instituta za kostim svake godine pada prvog ponedeljka u maju i održava se u njujorškom Metropoliten muzeju umetnosti.

Ove godine događaj nosi naziv "Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode", dok je kodeks oblačenja bio "Bašta vremena".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs