KO JE INDIJKA ZBOG KOJE JE SVE STALO NA CRVENOM TEPIHU: Zasenila je najveće dive, a evo čime se bavi

Mona Patel je Indijka koja je sve zasenila na crvenom tepihu.

Celebrities
KO JE INDIJKA ZBOG KOJE JE SVE STALO NA CRVENOM TEPIHU: Zasenila je najveće dive, a evo čime se bavi
Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Usred svog sjaja i glamura, indijska modna preduzetnica Mona Patel bila je ta koja je ukrala šou sa svojom haljinom sa "mehaničkim leptirićima", stilizovanom od Lo Rouča.

Među onim modnim A-listama koje su svojim zadivljujućim izgledom i impresivnom odećom na crvenom tepihu izmamile uzdahe, bile su Zendaja, Dženifer Lopez, Điđi Hadid, Mindi Kaling i Sara Džesika Parker.

Uprkos tome što je to bio njen veliki debi na modnom događaju, Mona Patel je uspela da sve poglede privuče na sebe, veličanstveno noseći golu isklesanu haljinu sa korsetom u obliku leptira, koju je izradila Iris Van Herpen, savršeno u skladu sa temom "Bašta vremena".

Mona Patel
foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Ko je Mona Patel?

Poreklom iz Vadodare u Gudžaratu, Patel se kao mlada preselila u SAD da bi stekla visoko obrazovanje na Univerzitetu Rutgers i konačno se tamo nastanila 2003. kako bi dala život svojim preduzetničkim poduhvatima, izvestio je Vogue India.

Mona Patel
foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Sada stalno sa sedištem u SAD, Patel je izgradila milionsku imperiju koja obuhvata više preduzeća, u čijem srcu leži njena ideja, "Couture For Cause", neprofitna organizacija koja spaja svoju strast za modom sa filantropijom.

"Želela sam da moj debitantski izgled bude nešto što slavi moje nasleđe i takođe kombinuje moju ljubav prema modi, a kada sam čula za temu, Iris Van Herpen je izgledala kao očigledan izbor", rekla je Patel za Vogue India u martu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs