POPULARNA PIKSI FRIZURA JE DOBILA SVOJU NASLEDNICU: Upoznajte MIKSI, manje zahtevnu sestru trendi stilizovane kose

Volite da budete u trendu, a ne znate kakvu frizuru da odaberete, opšte popularni stil kose PIKSI vam se dopada, ali ne želite toliko kratku i zahtevnu frizuru, pretstavljamo vam MIKSI

Moda
23:06h
POPULARNA PIKSI FRIZURA JE DOBILA SVOJU NASLEDNICU: Upoznajte MIKSI, manje zahtevnu sestru trendi stilizovane kose
Foto: Profimedia

Piksi frizura je, sada već možemo reći, godinama u samom vrhu mode kada je u pitanju stilizovanje kose. NJoj se polako, ali sigurno približio kraći paž, a sada je red za drugačiji način šišanja. Piksi je dobio svoj novi oblik i postao - miksi!

Miksi je svestrana frizura koja se može nositi opuštena i slojevita ili ravna i uglađena i ima pravu vintidž notu.

Ova frizura je obično uparena sa šiškama, ali i stavom. Laska svim oblicima lica, dobro funkcioniše sa većinom tekstura kose, uključujući i kovrdžavu kosu.

Još jedno ključno prilagođavanje ove frizure je vrsta šiški koju odaberete. Možete upariti miks sa mikro, bočnim, tankim šiškama ili popularnim zavesama i sve dodaju drugačiji element izgledu.

Miksi se smatra šišanjem sa visokim stepenom održavanja i zahteva redovno šišanje svakih 4 do 6 nedelja, u zavisnosti od rasta kose. Alternativa je da pustite kosu da izraste kako biste dobili čupaviji, opušteniji izgled, u tom slučaju bi bilo dobro ošišati se svakih 8 do 12 nedelja. Frizeri predlažu nanošenje pene i puštanje da se kosa osuši na vazduhu.

Stil / magazin novosti

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs