MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024. GODINE: Oni će dobiti NOVAC kojem se nisu nadali, a NJIH čeka neverovatno iznenađenje

Posebno srećni će biti oni koji su se odlučili na temeljne promene

Horoskop
Autor:
MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2024. GODINE: Oni će dobiti NOVAC kojem se nisu nadali, a NJIH čeka neverovatno iznenađenje
Foto: Shutterstock

Strelčevi, na poslu mogu nastati skandali i svađe zbog nedavno pristigle osobe koja je već uspela da unese zabunu u dobro uigrani tim. Ne brinite se – sve će biti otkriveno. Vodolije, ako već neko vreme razmišljate o promeni profesije ili radnog mesta, vreme je da preduzmete korake u tom pravcu. Delujte odlučno, jer će vam zvezde pružiti svu podršku i dati vam mnogo šansi za uspeh.

Ovan

Ovnovi će moći da se odmore – želje će im se ostvariti na čaroban način. No, ovo ružičasto predviđanje odnosi se samo na one predstavnike ovog znaka koji su prošlog meseca dobro prošli.

Maj će doneti zasluženo priznanje onima koji vole kreativnost. Moguće je da će se iz jednostavnog hobija razviti posao koji donosi stalni prihod. Najverovatnije će biti vraćen dug ili plaćeni posao koji ste davno radili.

Možda ćete poželeti da započnete ozbiljnu vezu i započnete veliku ljubavnu priču.

Nemojte se iscrpljivati dijetama, već pokušajte da jedete uravnoteženo.

Bik

Predstavnici ovog znaka će morati da se potrude kako bi ojačali svoj finansijski položaj. Bikovima će biti važno da svoj posao završe na vreme. U ovom periodu možete izgraditi ozbiljne temelje za uspeh do kraja godine.

Vrlo je moguće da će vam biti ponuđen zanimljiv zajednički projekat. Nemojte to odmah odbaciti – ovo je vaša prilika da postanete vlasnik vlastitog posla.

U ljubavnim odnosima očekuje vas susret koji će se pokazati zaista sudbonosnim. S tom osobom mogli biste krenuti u zajednički život.

Morat ćete pristupiti rešavanju porodičnih problema s maksimalnim taktom – preterana otvorenost može vas koštati.

Obratite više pažnje na svoje zdravlje.

Par, Ljubav
foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

Krenite za novim postignućima. Živite za danas i planirajte budućnost bez brige o propuštenim prilikama, jer će vam zvezde pomoći da dostignete nove profesionalne visine.

Maj će biti posebno dobar za one koji se bave intelektualnim radom. Sveže ideje i inovativni pristupi biće vaši stalni pratitelji.

Možete računati na neočekivane prilive novca. Sfera ličnog života zasijaće novim bojama.

Kuća će od vas neprestano zahtevati rešavanje nekih hitnih problema. Ne odbijajte ove zadatke – dobrobit vaše porodice zaista zavisi o njima.

Slobodni Blizanci moraće da obrate više pažnje na svoj izgled. Naravno, već sada ste neodoljivi, ali samo oni koji izgledaju doterano i elegantno imaju priliku da sklope zanimljiva poznanstva.

Rak

U trci na polju karijere možete prestati biti vodeći zbog pojave novog takmičara. Stanite i pustite ga da preuzme vođstvo. Još uvek ćete imati priliku da se potpuno pokažete.

Predstavnici ovog znaka moraće pokazati čuda prisebnosti i tačnosti. Samo na taj način moći ćete postići uspeh u trci za svojim ciljevima. Ova preporuka obuhvata apsolutno sve sfere života.

Na poslu se očekuje miran period koji treba iskoristiti da pokupite stare "repove". Zvezde kategorički ne preporučuju uzimanje kredita ovog meseca i gomilanje dugova.

Zvezde ne predviđaju zdravstvene probleme, ali preporučuju da obratite pažnju na svoje telo.

Lav

Iako ste samostalni, moraćete se obratiti kolegama za pomoć. Samo na taj način ćete moći postići visoke rezultate i afirmaciju na profesionalnom nivou. Ukoliko posedujete vođstvene kvalitete, očekuje vas uspeh.

Neće vam biti teško zaraziti kolege svojim entuzijazmom. Uspesan završen projekat doneće ne samo slavu, već i dostojnu nagradu za uloženi trud. Takođe, bićete potpuno sposobni za skupu kupovinu koju već dugo planirate.

Porodični sektor će zahtevati dosta pažnje. Zvezde preporučuju posetu dalekim rođacima, čiji su posete postale prilično retke. Usamljeni Lavovi mogu računati na obećavajuću romansu, ali samo ako ne očekuju prvi korak, već sami iniciraju vezu.

Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na svoje zdravlje.

Devica

Mesec će sa sobom doneti mnogo izazova, ali to ne znači da ih ne treba prihvatiti. Device bi trebalo da se posvete rutinskim poslovima bez žurbe.

Moguće je povećanje prihoda, najverovatnije će finansijski tok doći spolja. Vaš hobi ili dodatni posao konačno će postati izvor prihoda. Vaš dom će postati mesto koje doživljavate kao pouzdanu utvrdu.

Članovi porodice će preuzeti većinu kućnih poslova, pružajući vam priliku za odmor. Usamljene Device neće imati blistavu šansu za promene u ljubavnom životu.

Nemojte tragati za romantičnim avanturama kako biste izbegli prevaru.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Vaga

Sve što preduzmete završiće se savršenim rezultatom - ali samo ako su vaše namere dobre. Maj će posebno dobro doći Vagama zaposlenim u društvenim sferama i onima koji su volonteri.

Mesec će od vas zahtevati krajnju iskrenost i poštenje. Ne pokušavajte nešto sakriti od druge polovine.

Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu započeti novu romansu. Najverovatnije će vas neko od zajedničkih prijatelja upoznati sa vašim budućim partnerom, stoga ne odbijajte pozive na zabave.

Ako je moguće, izlazite vikendom. Boravak u prirodi - šetnje poljima i šumama, uz more i reke, pomoći će vam da dovedete misli u red.

Škorpija

Očekuje vas mnogo prijatnih iznenađenja, stoga se pripremite za dugo očekivanu selidbu ili veće kupovine koje možete lako finansirati.

Ovo je sjajan period za Škorpije u oblasti preduzetništva - partneri će vam ponuditi nekoliko novih profitabilnih planova koje vredi implementirati. Pokušajte ne pozajmljivati novac, jer možete izgubiti dobrog prijatelja.

Vaš lični život će biti ispunjen harmonijom i potpunim međusobnim razumevanjem. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu sresti staru ljubav koja će prerasti u novu romansu.

Ali ne računajte na dugotrajnu vezu.

U maju zvezde predviđaju povećan rizik od povreda, stoga budite oprezni pri aktivnim fizičkim aktivnostima.

Strelac

Poželećete da pobegnete od monotonije. Kada se pojave problemi, naučite iz njih sve korisne lekcije.

Na poslu su mogući skandali i svađe zbog osobe koja je nedavno došla, ali je već uspela da unese pometnju u dobro uigrani tim. Ne brinite - sve će se otkriti.

Porodica će tražiti vašu pomoć oko životnih problema. Često će vam se obraćati za savet i podršku. Usamljeni Stelčevi, svaka romansa započeta ovog meseca rizikuje da se završi prekidom.

I pored sve složenosti i napetosti, očekuje vas dobro zdravlje.

Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Jarac

Mesec obećava da će biti prilično izazovan u svakodnevnim stvarima. Pokušajte ne trošiti previše novca, čak i ako će finansijski prihod dolaziti u stalnom toku.

Slobodni Jarčevi bi konačno mogli pridobiti pažnju osobe koja je dugo bila predmet njihovih romantičnih snova.

U dugim vezama je moguća ljubomora. Slučaj može čak završiti prekidom.

Što se zdravlja tiče, imunitet vam može oslabiti.

Vodolija

Ako već duže vreme želite promeniti profesiju ili mesto rada, vreme je da preduzmete korake u tom smeru.

Delujte odlučno, a zvezde će vam pružiti svu podršku i dati vam mnogo šanse za uspeh.

Posebnu sreću uživaće oni koji su se odlučili na kardinalne promene. Pitanje finansija može postati kamen spoticanja. Ne pokušavajte popraviti situaciju lakim novcem.

Usamljeni Vodolije neće imati vremena za zabavu – sve će im misli biti usmerene samo prema ličnom rastu.

Moguć je pojačan stres.

Ribe

Maj će od vas tražiti maksimalnu emotivnu suzdržanost, što vam, naravno, neće biti lako. Samo uravnoteženi predstavnici ovog znaka moći će napredovati u karijeri i ostvariti značajnu finansijsku dobit.

Morate biti kreativniji na poslu. Vremenski provereni pristupi počeće padati i neće doneti očekivane rezultate. Neočekivani finansijski izdaci mogu vas uznemiriti, ali svi će biti vezani uz dom i porodicu.

Osobni odnosi mogu započeti novu rundu razvoja. Vaša srodna duša pokušaće uneti novu notu u vezu organizovanjem slobodnog vremena. Čak i ako vam se ne sviđaju sve ideje, prihvatite ovu inicijativu sa zahvalnošću.

Obratite pažnju na samoobrazovanje. Počnite gledati svoju omiljenu seriju bez prevoda i poboljšaćete svoje znanje stranih jezika.

Izbegavajte brzu hranu, budite fizički aktivni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs