NOVAK I JELENA NIKAD SREĆNIJI: Zajedno su 19 godina, a priča se da su zbog OVOGA čak 3 puta imali krizu u braku

Jelena Đoković je objavila zajedničku fotografiju sa Novakom na obali mora, gde se jasno vidi kako uživaju u ljubavi

Ljubav
15:12h Autor:
NOVAK I JELENA NIKAD SREĆNIJI: Zajedno su 19 godina, a priča se da su zbog OVOGA čak 3 puta imali krizu u braku
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Novak Đoković uživa sa svojom suprugom Jelenom Đoković na obali mora. Na fotografiji se vidi da su srećni i da uživaju u svojoj ljubavi.

Ipak, iako su jedan od najsrećnijih i najfunkcionalnijih parova i oni su povremeno imali kreze u braku.

Novak i Jelena Đoković su u braku nešto više od 11 godina, a ukupno zajedno sa zabavljanjem 19. O izazovima koje nosi brak sa poznatom teniskom zvezdom pričala je Jelena u emisliji "Ko sam tebi, šta sam sebi".

Jelena je između ostalog govorila kako joj je dugo trebalo da se prilagodi i da shvati da živi sa "istorijskom ličnošću", te da sebe nađe u tom braku.

Prema pisanju domaćih medija, Jelena Đoković je ostavljala Novaka čak tri puta, odnosno na to je pomišljala, a da prebrode krize u braku pogla im je ni manje ni više, nego mudrost Novakove mame Dijane.

"Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz," započinje izvor za "Scandal!" i dodaje:

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti. Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je da bi ga trgla govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole," kaže izvor i otkriva ko je pomogao da brak Novaka i Jelene opstane uprkos svemu.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

"Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: "Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve uredu. Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke" - navodi izvor njene reči.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Srećom Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri. Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs