DOK JE NA FILMU GLUMILA PREVARENU ŽENU, PRAVATNO JOJ SE TO OBISTINILO: Ogrlica je odala njenog supruga da ima drugu

Slavna glumica Ema Tomson kojoj je koleginica preotela muža, nakon najveće javne sramote pronašla je ljubav

Celebrities
10:35h Autor:
DOK JE NA FILMU GLUMILA PREVARENU ŽENU, PRAVATNO JOJ SE TO OBISTINILO: Ogrlica je odala njenog supruga da ima drugu
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tih devedesetih, slavna glumica Ema Tomson i njen suprug, takođe glumac, Kenet Brana bili su jedan od it parova Holivuda. Njihova ljubav bila je predmet žudnje miliona, a svako pojavljivanje u javnosti izazivalo bi oduševljenje i divljenje. Mnogi su njihovu ljubav nazivali i istinskom, te ne čudi što je vest da se razvode stigla kao grom iz vedra neba.

Iako isprva o razlozima razlaza nisu želeli da pričaju, kasnije su isticali da su im rasporedi pretrpani, da bi se potom veoma brzo saznalo da posredi njegova afera i to sa njihovom koleginicom Helenom Bonam Karter.

Svi ljubitelji jednog od najromantičnijih božićnih filmova svih vremena "U stvari ljubav" sigurno se sećaju scene u kojoj Karen otkriva da njen dugogodišnji suprug ima vanbračnu aferu. Dok pronalazi kutiju s nakitom za koju je mislila da je namenjena njoj, suze joj prekriju lice i suoči se s groznom istinom da joj voljeni muškarac više nije veran.

Ema Tompson
foto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Glumica Ema Tompson koja je odigrala taj snažan lik, priseća se nakon dugih 15 godina od filma zašto je tako uverljivo uspela da prikaže tužnu situaciju. Naime, nedugo pre samog snimanja filma, Tompson je doživela slično iskustvo u privatnom životu.

Ema Tompson
foto: Profimedia

Nju i supruga Keneta Branu dugo su zvali zlatnim parom britanske scene, a onda je njegova afera sa glumicom Helenom Bonam Karter sve upropastila. Zbog toga je 1995. godine Ema predala papire za razvod i okončala šestogodišnji brak, nakon čega je dugo bila slomljenog srca i u depresiji.

- Toliko sam već uvežbala plakanje u spavaćoj sobi, a zatim izlaženje u javnost s vedrinom na licu. Pokupila sam komadiće svog srca i pospremila ih u fioku – objašnjava Ema, koja se i našalila na svoj račun i istakla kako postoje određene sličnosti između nje i Helene.

Ema Tompson
foto: Profimedia

"Scena u kojoj moj lik stoji pored kreveta plačući dobro je poznata većini žena. To je nešto kroz što nas je mnogo prošlo. Nakon razvoda sa Kenetom osećala sam se užasno. Bila sam povređena, i zato znam kako je pronaći ogrlicu koja zapravo nije namenjena vama", rekla je u svom poslednjem velikom razgovoru za britanske medije 58-godišnjakinja koja se kasnije udala za producenta Grega Vajsea sa kojim je dobila ćerku, a kasnije i usvojila dečaka iz Ruande.

Često je isticala kako joj je upravo on vratio veru u ljubav i spasio od tuge.

Tompson je istala kako se svaka žena koja sumnja da joj je partner neveran može poistovetiti s filmskim iskustvom koje je prikazala.

Ema Tompson
foto: Profimedia

Takođe, dotakla se i teme koja je obeležila filmski svet protekle godinu i rekla kako seksualnih uznemiravanja u ovoj industriji ima mnogo i da ponekad zaista zna da bude teško onima koji su slabog karaktera.

Iako je proslavila 64. rođendan, Britanka i danas očarava sjajnim izgledom, pa je otkrila i neke svoje male "make up" trikove. "Ne zamaram se starenjem, ponosna sam na svoje godine. Stavljam malo korektora na podočnjake, ali sve u svemu volim svoje godine. Imam 64. i prihvatam to", zaključila je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs