BIZARNO PISMO MISTERIOZNE OSOBE PRETVORIO JOJ ŽIVOT U HOROR FILM: Šta joj je poslao tera jezu niz kičmu i na POVRAĆANJE

Ono što je ovoj devojci ubačeno u poštansko sanduče kao da dolazi iz horor filmova. Bizaran slučaj o kom se priča.

Lifestyle
Autor:
BIZARNO PISMO MISTERIOZNE OSOBE PRETVORIO JOJ ŽIVOT U HOROR FILM: Šta joj je poslao tera jezu niz kičmu i na POVRAĆANJE
Foto: EricaHall / Stockimo / Alamy / Alamy / Profimedia

Jedna žena je na svom Redit profilu podelila svoj užas nakon što je primila bizaran "poklon" koji je direktno na njenu adresu poslat od "misteriozne osobe". Objasnila je kako se uselila u novu kuću pre samo 10 meseci i da je dala svoju adresu samo onima iz svog bliskog okruženja.

Ali, jednog dana se vratila kući i videla pismo iz Filadelfije, koje je čekalo u njenom poštanskom sandučetu, zbog čega se zapitala šta bi to moglo da sadrži pošto ne poznaje nikoga odatle.

Nakon što je otvorila pismo, počela je da se trese jer je sadržala bizarnu poruku od tri reči, koja je glasila: "Mislim na tebe“, uz malu plastičnu vrećicu u kojoj su se nalazi nokti sa nožnih prstiju ili sa ruku.

Nakon toga žena nije mogla da veruje šta joj se dogodilo, zbog čega je potražila odgovore ljudi sa Redita.

Tražeći odgovore, podelila je neobičan "poklon'" na istoj platformi dok je pitala: "Zašto bi neko poslao ovo?" Ona je dodala: "Tražim razloge zašto bi neko ovo nekome poslao? Upućeno je na mene. U ovoj sam kući tek 10 meseci. Živim na Srednjem zapadu(Sjedinjenih Američkih Država) i ne poznajem nikoga u Pensilvaniji."

Od kada je primila poštu, žena je ažurirala podešavanja privatnosti na svojim nalozima društvenih mreža i uklonila lične podatke koje je ranije delila na javnim platformama. Ona je dodala: "Podnela sam policijsku prijavu, ali nisu izgledali previše zainteresovano. Dala sam je kolegi da je drži, ne želim to u svojoj kući, ali takođe bi to mogao biti dokaz jednog dana... Tako je bizarno i što duže traje bez znanja, čini ga jezivijim."

Komentarišući njenu objavu, jedan zabrinuti korisnik je rekao: "Pretpostavljam da su mislili na tebe... sa svim užasima koji to podrazumevaju. Drugi korisnik je dodao: "To samo neko pokušava da vas uplaši tako što biste pomislili da poznaje vudu. Svi znaju da je to žrtvina kosa i krvni vosak koje koristite kada pravite vudu lutku..."

Treći korisnik je rekao: "Prokletstvo, to je jezivo! Ostani bezbedno i oprezno, drugarice." Još jedan korisnik je dodao: "U određenim kulturama, stvari kao što su ošišani nokti i kosa se koriste za postavljanje heksa/prokletstva na osobu. Nešto kao vudu. Naprave od toga šta želite."

Slučaj još uvek nije rešen i ne zna se ko je ta osoba koja je pismo poslala.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs