Svaki put kada vodi ljubav sa ženom, on obavezno ubaci 2 hiljadarke u teglu: Gori razlog za ovako nešto nema

Razlog zašto je čovek odlučio da ubaci svaki put novac u teglu nakon što vodi ljubav će vas iznenaditi.

Lifestyle
22:23h Autor:
Svaki put kada vodi ljubav sa ženom, on obavezno ubaci 2 hiljadarke u teglu: Gori razlog za ovako nešto nema
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Neimenovani Britanac je preko noći postao zvezda jer je došao na bizarnu ideju da svaki put kada ima intimne odnose sa suprugom, u teglu ili kasicu prasicu, ubaci 20 dolara (ili oko 2.100 dinara). To možda i ne bi izazvalo toliko komentara, da nije njegovog sumanutog objašnjenja koje je razljutilo sve.

Priča je otkrivena kada je prijateljica ovog bračnog para primetila teglu sa novcem, a kada je pitala o čemu se radi, muž je objasnio da je na tu ideju došao jer se, kako kaže, "umorio od žalbi svoje supruge koja je stalno imala primedbe na jeftina i monotona putovanja koja joj on organizuje za njen rođendan svake godine".

Prijateljica je podelila ovu neobičnu priču na Fejsbuku i napisala:

- Nedavno sam posetila prijatelje i primetila sam intrigantnu posudu na njihovom pultu. Znatiželjna, pitala sam da li je to možda posuda za kazne zbog psovki. Prijateljica je delovala zbunjeno, ali pre nego što je uspela da odgovori, njen muž je rekao: "Ne, to je teglica ljubavi!".

A zatim je on sve objasnio.

- Svaki put kad mi ona pruži zadovoljstvo, ubacim 20 dolara u teglicu. Mesec dana pre njenog rođendana novac ćemo iskoristiti za njeno putovanje - rekao je muž.

Čak se i pohvalio da teglicu koriste od januara ove godine.

Žena, Devojka, Stres, Umor
foto: Shutterstock

Sasvim očekivano, usledila je lavina negativnih komentara.

- Zamislite da ste toliko loši u krevetu da morate da plaćate svojoj ženi. A onda mislite da je to nekakva vrsta hvalisanja - napisao je jedan od komentatora, a drugi je poručio:

- Oni nisu u vezi - oni su poslovni partneri.

- Kad bi mi muž to rekao, odmah bih ga ostavila - napisala je jedna žena, a druga je napisala:

- Ako bih morala da plaćam svoj rođendanski poklon time što bih mu "dala zadovoljstvo", u teglici bi bilo još manje novca, a ja bih planirala svoje rođendansko putovanje bez njega, prenosi "Miror".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs