KADA ŽELIŠ DA IZGLEDAŠ SKUPO, OBUCI SATEN: Raskošni materijal svaki stajling podiže na viši nivo, a OVI DODACI su HIT

Kad poželite da svom izgledu date skupocenu notu, samo ponesite jedan komad od satena

Moda
Autor:
KADA ŽELIŠ DA IZGLEDAŠ SKUPO, OBUCI SATEN: Raskošni materijal svaki stajling podiže na viši nivo, a OVI DODACI su HIT
Kako da nosite saten ove jeseni, Foto: A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se u jesen okrećemo toplim pletivima i mekoj, udobnoj trikotaži, ovo je godišnje doba kada se uvek iznova vraćamo materijalu luskuznog izgleda i savršene mekoće – satenu.

Tamni jesenji tonovi dodatno ističu sav raskoš ovog prefinjenog materijala i kada poželite da vaša odevna kombinacija izgleda ekstravagantno i skupoceno, dovoljno je da ponesete bar jedan komad od satena.

Ove sezone nose se satenske midi suknje i košulje, koje uz pletene džempere ili klasične pantalone podižu stajling na viši nivo.

Za svečane prilike i večernje prilike, satenske slip ili košulja-haljine su nepogrešiv izbor, a kada samo želite da dodate notu sofisticiranosti u stajling minimalističkim detaljima, dovoljno je da kosu vežete satenskom mašnom, koje su sada apsolutni hit među modnim dodacima.

Moda, Saten
foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Saten je više nego poželjan i kada je u pitanju jesenja obuća, kao i torbice, dok malo smelije dame slobodno mogu da ponesu odelo od satena i sigurno će se izdvojiti iz mase.

Prelepi satenski komadi preplavili su i popularne prodavnice odeće, pa ovih dana prošetajte i pronađite svoj novi omiljeni jesenji komad koji će vašim kombinacijama uvek doneti dašak luksuza.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs