OVA ŽENA JE APSOLUTNA KRALJICA MODE: Kad se pojavi svi zaborave koliko godina ima, jer NJENA ODEĆA je SVE

Holandska kraljica Maksima je privukla pažnju u efektnoj crvenoj haljini sa kaputom neobičnog dizajna

Moda
09:12h Autor:
OVA ŽENA JE APSOLUTNA KRALJICA MODE: Kad se pojavi svi zaborave koliko godina ima, jer NJENA ODEĆA je SVE
Kraljica Maksima, Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Holandska kraljica Maksima pojavila se na jedom dobrotvornom događaju obučena u crvenu haljinu i kaputu neobičnog dizajna. Njen izgled je bio toliko efektan da se niko nije zapitao kako se našminkala ili kakvu je frizuru imala, jer je haljina bila toliko zapažena da je sve palo u drugi plan.

Maksima je došla sa jednom namerom, da impresionira i to je i uradila.

Kraljica Maksima
foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

52 godišnja karljica potiče iz porodice bez kraljevskog pedigrea, ali zahvaljujući očevom bogatstvu završila je najbolje škole, da bi magistrirala u Americi.

Dok je radila u Njujorku dobila je poziv da ode u Španiju, na tradicionlanu prolećnu zabavu u Sevilji, a upravo ovo putovanje je za nju bilo subdonosno.

Kraljica Maksima
foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Upravo je u Sevilji upoznala princa Viliema-Aleksandera. Na prvi pogled joj se nije činio interesntnim, ali kada je otišla na sastanak sa njim stvari su krenule drugim tokom. Na početku veze, prvih nekoliko sastanaka joj nije otkrivao da je princ kako bi se uverio da joj se dopada zbog njegove ličnosti, a ne titule. Sredinom 1999. godine su započeli vezu, ali su je neko vreme držali u tajnosti.

Kraljica Maksima
foto: Profimedia

Jendo vreme su kružil priče kako je sve zapravo osmislio i sproveo u delo Vilemov deda, koji je tražio pravu ženu za svog unuka pa je sve dogovorio sa svojim argentinskim prijateljem, Maksiminim ocem Horheom kako bi se njih dvoje upoznali. Međutim, članovi kraljevske porodice su ovo negirali.

Venčali su se 2. februara 2002. godine. Samo 16 meseci nakon venčanja objavili su da očekuju prvo dete. Princeza Katarina-Amalia rođena je 7. decembra 2003., a u junu 2005. stigla je i princeza Aleksia Juliana. Treća ćerkica, princeza Ariane, upotpunila je njihovu porodicu u aprilu 2007.

1 / 7 Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs