OVAKO ŽIVI ŽENA KOJA IMA SVE NA SVETU: Skromnost nije vrlina "Zaslužila sam sve ovo, pa zar ne znate ko sam ja?"

Georgina Rodrigez je trn u oku mnogih, upravo zbog toga jer maksimalno uživa u novcu njenog verenika Kristijana Ronalda

Celebrities
16:19h Autor:
OVAKO ŽIVI ŽENA KOJA IMA SVE NA SVETU: Skromnost nije vrlina "Zaslužila sam sve ovo, pa zar ne znate ko sam ja?"
Kako živi žena koja ima sve na svetu?, Foto: Printscreen/Instagram

Georgina Rodrigez za nešto manje od dva meseca proslaviće svoj trideseti rođendan, a zamislite samo kakv će to biti luksuz? Poznata kao verenica Kristijana Ronalda, Georgina je pre radila u Gučijevom butiku, kada je srela fudbalera i ludo se zaljubila u njega.

Od tog momenta počinje njena bajka. U roku od 6 godina rodila mu je dvoje dece, a dogaja čak petoro, od kojih je troje Ronaldo dobio sa surogat majkom.

I dok on radi ono što najbolje zna: obezbeđuje porodicu i decu, Gerogina pasionirano troši njegov novac.

Uvek se ponosila time što skromnost nije njena vrlina. U tom duhu se rado pokazuje svoj luksuzni način života koji uključuje privatni avion, cipele, torbe, nakit... I njeni prijatelji imaju muku: "Šta kupiti Georgini koja ima sve?"

Netfliks je čak snimio i dokumenatarac u dve sezone o njenom životu, a sama Georgina će na zlobne komentare reći: "Pa šta ako volim luksuz, zaslužila sam!"

Ipak, među njenim pratiocima ima i ljudi koji se ne slažu sa Geroginom. Oni smatraju da joj luksuz ne može kupiti ukus, te da se iza svega toga najverovatnije krije usamljena duša željna pažnje.

Naime, dok ona putuje po svetu, često vukući za sobom decu i mnogobrojne dadilje, Kristijano Ronaldo vredno vežba, često u izolaciji, daleko od porodice koja bi odvukla njegovu pažnju od fudbala i uspeha.

Ali Gerogina zna šta je prioritet: ako hoće pare, mora da istrpi ponekad. A tpeti u prviatnom avionu sa luksuznim nakitom i odećom, daleko je lakše nego trpeti u siromaštvu, zar ne?

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs