DA LI STE PRIMETILI NOVU TETOVAŽU MILENE POPOVIĆ ? Mnogima je promakla jer su više gledali u njene obline na novoj slici

Pogledajte šta piše na novoj tetovaži Milene Popović.

Celebrities
Autor:
DA LI STE PRIMETILI NOVU TETOVAŽU MILENE POPOVIĆ ? Mnogima je promakla jer su više gledali u njene obline na novoj slici
Tetovaža Milene Popović, Foto: printscreen/instagram/milena_bogdan

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, i nevenčana supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Popović svojim fotografijama i te kako privlači veliku pažnju na društvenim mrežama.

Ovaj put je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koju su njeni pratioci sa oduševljenjem prihvatili. Međutim, skoro svima je promakao mali detalj na njenoj ruci a to je nova tetovaža.

Na fotografijama od pre nekoliko dana nema tetovaže na njenoj podlaktici pa zbog toga zaključujemo da se nedavno odlučila na ovaj potez. Natpis "ljubav" ima simboliku koja je za sad jedino poznata Mileni, obzirom da se na ovu temu još uvek nije javno izjašnjavala.

"Kažu treba mi 5-7 kilograma manje do idealne težine. A, ja zdrava. Zadovoljna. Voljena. Srećna. Zar to nije idealno ?" , napisala je ispod ove fotografije a možda je upravo to i simbolika nove tetovaže obzirom da je kako je istakla srećna i voljena žena.

Javnosti je naročito postala interesantna nakon što je obelodanila da se nalazi u emotivnoj vezi sa osnivačom Fondacije "Tijana Jurić" Igorom Jurićem. Istakla da ne krije vezu sa Jurićem, koji je, podsetimo, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Igor Jurić i Milena Popović
foto: Printscreen/instagram/ milena_bogdan

"Ljudi spekulišu kad i da li treba ponovo da se voli. Skloni smo tome da osudimo, ali, prosto, za ljubav ne postoji pravo vreme. To ne možete da planirate. Imala sam sreću da posle svega što se desilo meni i Bogdanu pronađem čoveka s kojim danas živim, s kojim sam srećna. Ja sam neko kome znači da ima nekoga, neko ko smatra da je ljubav najvažnija stvar na svetu" rekla je ona i dodala:

"Ispunjena sam s te strane. Posle Bogdana, to je jedan bitan segment mog života. Zahvalna sam Bogu, okolnostima, sudbini takvoj kakva je što sam posle svega pronašla neki svoj mir i spokoj. Kao i svi muškarci. Svaka veze i odnos imaju uspone i padove, svađe... Ali sve je to lepo i sve to tako treba da bude. Jednostavno" zaključuje na kraju Milena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs