SEDA KOSA, ŽUTI ZUBI I STARO NEPREPOZNATLJIVO LICE: Slavna oskarovka pojavila se u prilično zastrašujućem izdanju

Oliviju Kolman nije lako prepoznati u najavi "Velikih očekivanja" u kojoj glumi jednu od glavnih uloga.

Celebrities
Autor:
SEDA KOSA, ŽUTI ZUBI I STARO NEPREPOZNATLJIVO LICE: Slavna oskarovka pojavila se u prilično zastrašujućem izdanju
Slavna oskarovka pojavila se u zastrašujućem izdanju, Foto: Printscreen/youtube

Britanska glumica i oskarovka Olivija Kolman pojavila se u neprepoznatljivom izdanju s potpuno sedom kosom i žutim zubima i to u prvoj najavi za nadolazeću adaptaciju poznatog književnog dela "Velika očekivanja".

49-godišnja Olivija koja glumi tajanstvenu i ekscentričnu gospođicu Havišam u ekranizaciji zasnovanoj na klasiku Čarlsa Dikensa, šokirala je obožavatelje svojom pomalo zastrašujućom pojavom.

Jedna od poslednjih zapaženijih uloga koje je Olivija ostvarila je ona gde glumi kraljicu Elizabetu II. u seriji "Kruna" dok je u stvarnom životu skromna i zazire od glamura koji je okružuje u seriji. Ipak, iako se privatno potpuno razlikuju, Kolman je u seriji verno odigrala kraljicu te je za svoju glumu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju žensku ulogu.

Olivija Kolman dobilla je Zlatni Globus za ulogu kraljice Elizabete
Olivija Kolman dobilla je Zlatni Globus za ulogu kraljice Elizabete foto: Printscreen/youtube

Glumica je i 2019. godine dobila i Oskara u istoj kategoriji i to takođe za ulogu britanske kraljice, samo ovoga puta u ulozi Ane u filmu "Miljenica".

Ostao je zapamćen i njen kratki, ali inspirativni govor s dodele u kojem je progovorila i o svom životu pre glumačke karijere.

"Svim devojčicama koje su ispred svojih televizora, nikad ne znate! Nekad sam radila kao čistačica i provela puno vremena sanjajući i zamišljajući ovaj trenutak", poručila je Olivija s pozornice dok je preuzimala Oskara.

Ilovija Kolman dobitnica je Oskara
Ilovija Kolman dobitnica je Oskara foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs