OSTVARILA SVOJE SNOVE

Neverovatna sudbina glumice: Živela na ivici bede, jedva sklapala kraj s krajem, a onda je jedan poziv promenio sve!

Uprkos svim preprekama uspela je da ostvari svoj najveći san. Životna priča ove glumice dokaz je da se u životu, uz upornost sve može ostvariti...

 

Vip priča 04.02.2021. - 18:45h Autor: Glossy
Foto: Profimedia

Ljubitelji britanskih komedija odavno su čuli za Oliviju Kolman i zavoleli je zbog neverovatnog dara i ljupkog osmeha, ali niko nije ni slutio da joj se smeši najveće priznanje koje jedan glumac može da dobije.

 

Nakon što je godinama slabo zarađivala od glume i nije uspevala da dođe do uloga, Oliviji Kolman padalo je na pamet da odustane od ovog posla i otvori novu stranicu u karijeri. Da bi se izdržavala, radila je kao spremačica i sekretarica, spajala kraj s krajem, mučila se iz dana u dan, piše Glossy.

 

Štaviše, pre samo deset godina kuburila je onako kako niko ne bi ni pomislio, kada uzme u obzir da je prošle godine pozirala s Oskarom u rukama.

 

- Godinama nisam mogla da dobijem posao. To su bila teška vremena. Ja sam zapravo volela da čistim, dopadalo mi se to zadovoljstvo koje pruža rad - iskrena je Olivija.

 

Kolmanova je u braku već 25 godina, ona i njen izabranik Ed Sinkler prošli su neke teške trenutke. Nijednom od njih dvoje jednostavno nije išlo, naročito kada su se iz Londona preselili u Bristol s dvoje male dece.

 

- Ni Ed nije imao novca. Skupljali smo penije koji su upali u sofu kako bismo kupili jedan krompir i podelimo ga - ne krije Olivija.

 

Kada je upoznala ljubav svog života, on se pretvorio u pakao: Tragična životna priča Karoline Beset-Kenedi! (FOTO)

Olivija Kolman
foto: Profimedia

Nemaština je bila takva da su 1998. godine morali da žive na tavanu svojih prijatelja. Mislili su da im se sreća osmehnula kad je Ed dobio neko nasledstvo, pa su kupili stančić u Londonu. Dve godine kasnije, bili su prinuđeni da ga prodaju.

 

Ipak, Olivija nije želela da odustane od svoje najveće ljubavi - glume.


- Najviše na svetu sam želela da mogu da napišem u svom pasošu zanimanje "glumac" - izjavila je jednom prilikom.


Kada je dobila poziv za kasting, a nakon toga i ulogu u jednom od najpopularnijih britanskih sitkoma Peep show, sve se promenilo. Nizala se uloga za ulogom, a ova mala porodica konačno je mogla da odahne i prestane da se grčevito bori za puku egzistenciju.


Pravi zaokret u njenoj karijeri dogodio se 2011. godine, kada je zaigrala u filmu Tirannosaur. Uloge su bile sve ozbiljnije: usledila je uloga Kerol Tačer, kada je u Čeličnoj ledi zaigrala rame uz rame pored Meril Strip, potom je igrala u krimi serijama Broadčerč i Noćni menadžer, da bi dobio glavnu ulogu u filmu Miljenici , za koji je dobila i Oskara. Trenuno igra Elizabetu Drugu u čuvenoj seriji Kruna i njen uspeh više niko ne može da ospori, a njena porodica konačno je spokojna.

 

Dok joj se ceo svet divio, ona je proživljavala pravi pakao: Potresna životna priča fatalne francuskinje! (FOTO)

Olivija Kolman
foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...