"HVALA SVIMA KOJI SU MI BRISALI SUZE, ODOH DA SREĆU NAĐEM NEGDE DRUGDE": Nakon strašne agonije, pevačica POBEDILA BIVŠEG

Šakira sa sinovima juče odselila iz Barselone. U emotivnoj objavi se zahvalila svima koji su joj bili podrška u prethodnom periodu.

Celebrities
Autor:
"HVALA SVIMA KOJI SU MI BRISALI SUZE, ODOH DA SREĆU NAĐEM NEGDE DRUGDE": Nakon strašne agonije, pevačica POBEDILA BIVŠEG
Šakira sa sinovima napušta Barselonu, Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Šakira je juče napustila Španiju sa svojim sinovima. Popularna pevačica je sinoć sa svojom decom uslikana na aerodoromu u Barseloni. Povodom ovoga se oglasila i na svom Instagram profilu i zahvalila Špancima na podršci koju je dobijala tokom svih ovih godina.

Šakira
foto: Emilio Utrabo/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Doselila sam se u Barselonu kako bih svojoj deci omogućila i pružila stabilnost, istu onu koju sad tražimo u nekom drugom kutku sveta pored naše porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su surfovali sa mnom na toliko talasa u predivnoj Barseloni, gradu koji me naučio da je prijateljstvo nesumnjivo duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrivali, brisali moje suze, inspirisali me i podsticali da rastem. Još jednom hvala mojoj španskoj publici koja me uvek obasipala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se opet!" , napisala je Šakira u svojoj objavi.

Podsetimo, Šakira i Pike rastali su se na dramatičan način nakon 11 godina provedenih zajedno. U novembru su potvrdili da su postigli dogovor nakon dugotrajnih pregovora i sastanka sa njihovim advokatima koji trajali i po 12 sati. Sporazum su potpisali na sudu u Barseloni.

Kao deo dogovora, Pike, koji sada izlazi sa 24-godišnjom katalonskom lepoticom Klarom Čiom, provodiće raspuste sa decom. Smatra se da je Šakirina želja da se preseli u Majami, gde je nekada živela i gde je deo njene porodice, bila glavna prepreka u prethodnom neuspehu bivšeg para da sklope vansudski dogovor.

Ovo je Šakirin uspeh nakon meseci agonije koje je provela povlačeći se po sudovima što zbog razvoda, što zbog prijave za utaju poreza. Šakira je najveću pažnju javnosti dobila onaj momenat kada je izdala novu pesmu u kojoj je obelodanila da je slučajno otkrila da je suprug vara, te da ju je on na krajnje nehuman način ostavio da se sama bori sa prijavom za utaju poreza.

Pike je u intervjuu za španske novine rekao da je sada "veoma srećan" nakon dramatičnih promena u njegovom životu koje uključuju raskid sa Šakirom i povlačenje iz fudbala.

"Svaki roditelj ima odgovornost da pokuša da učini ono što smatra da je najbolje za njegovu decu. Radi se o njihovoj zaštiti. To je posao svih roditelja i ono na šta sam fokusiran kao otac".

Šakira i Žerar Pike
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs