SULTANIJA MIHRIMAH IMALA JE NAJNESREĆNIJU LJUBAV: Glumica koja ju je igrala danas je neprepoznatljiva zbog operacija

Najlepšu sultaniju iz Sultana Sulemana igrala je mlada Pelin koja danas izgleda neprepoznatljivo.

Celebrities
Autor:
SULTANIJA MIHRIMAH IMALA JE NAJNESREĆNIJU LJUBAV: Glumica koja ju je igrala danas je neprepoznatljiva zbog operacija
Kako danas izgleda najlepša sultanija iz Sulejmana?, Foto: Profimedia

Sultan Sulejman jedna je od omiljenih serija među Srpkinjama, inspirisana istorijskim događajima, puna ljubavi i patnje. Glumci koji su tumačili veoma zahtevne uloge, postali su velike zvezde, a ljudi ih i danas zovu imenima koja su nosili u seriji.

Kao jedan od najupečatljivijih likova izdvojila se i sultanija Mihrimah, ćerka vladara Sulejmana i njegove supruge Hurem koja je imala zabranjenu ljubav koja se može nazvati i najnesrećnijom.

Sultanija Mihrimah
foto: Profimedia

Mladu sultaniju Mihrimah igrala je glumica Pelin Karahan, rođena 1984. godine u Ankari. Pre nego što je uplovila u svet glume, snimala je reklame, a zanimljivo je da je diplomirala na turizam.

Mlada glumica ostvarila je svoju porodicu, a nakon prvog braka, sreću je pronašla sa biznismenom Bedrijem Guntijem za kojeg se udala 2014. godine. Njih dvoje dobili su dvojicu sinova, Alija Demira i Džana Ejupa. Roditeljstvo i briga o porodici učinili su svoje, te se glumica jedno vreme povukla iz javnosti.

Uprkos tome što je ne višamo tako često u glumačkim ostvarenjima, sultanija Mihrimah je veoma popularna na društvenim mrežama.

Njen izgled se znatno promenio, te možemo videti da nije odolela estetskim tretmanima koji su veoma popularni, kako u Turskoj tako i kod nas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs