poslednji dani Ivane tramp

IZGUBILA 23 GODINE MLAĐEG LJUBAVNIKA PA SE "SLOMILA": Poslednje dane života provela je u patnji - alkohol ju je uništio

Opasne stepenice na kojima je Ivana Tramp poginula oduvek su zabrinjavale njenu porodicu. Takođe, Ivanina ljubav prema alkoholu bila je kobna.

Vip priča
Autor:
IZGUBILA 23 GODINE MLAĐEG LJUBAVNIKA PA SE "SLOMILA": Poslednje dane života provela je u patnji - alkohol ju je uništio
Foto: Profimedia

Svet je nedavno iznenadila vest o smrti Ivane Tramp, prve supruge Donalda Trampa, koju je policija pronašla mrtvu u njenom stanu na Menhetnu u Njujorku.

Neposredno pre tragedije, Ivana je imala zakazan termin kod frizera, te ništa nije slutilo na smrt. Na početku se pretpostavljalo da je uzrok smrti srčani udar, međutim obdukcioni nalaz pokazao je da je uzrok smrti pad niz stepenice.

Ivana Tramp, Donald Tramp, Ivanka Tramp, Melanija Tramp
foto: Profimedia

Svoje poslednje dane, Ivana je provodila je spremajući se za odlazak u Sen Trope, poznatu destinaciju u Francuskoj, koju slavni i bogati redovno posećuju. Radnica frizerskog salona otkrila je da je Ivana zakazala svoj uobičajeni termin kod frizera na dan kad je pronađena mrtva. Duže vreme, Ivana se nije javljala porodici na telefon pa su odlučili da odu do nje.

Nakon dolaska, porodica je zatekla stravičan prizor. Ivana je ležala mrtva na podu.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

"Naša je majka bila neverovatna žena, sila u poslu, sportistkinja svetske klase, velika lepotica, te brižna majka i prijateljica. Ivana Tramp je bila borac. Pobegla je iz komunizma i prigrlila ovu zemlju. Naučila je svoju decu o hrabrosti i snazi, saosećanju i odlučnosti. Nedostajaće svojoj majci, svoje troje dece i desetero unučadi", pisalo je u zvaničnom saopštenju porodice.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Sahrana Ivane Tramp održana je u Njujorku, a sahrani su prisustvovala njena deca sa porodicama. Njen bivši suprug , Donald Tramp takođe je bio prisutan sa svojom sadašnjom suprugom Melanijom Tramp.

Početkom avguista američki mediji su objavili da je Tramp svoju bivšu suprugu sahranio na sopstvenom golf terenu, kako bi izbegao plaćanje poreza. Podsetićemo da su Ivana i Donald bili 15 godina u braku, u kojem su dobili troje dece.

Donald Tramp, Ivana Tramp
foto: Profimedia

Vest je šokirala javnost, ali Ivana je ubrzo otišla u drugi plan, te je u žižu interesovanja došao Donald Tramp. Naime, njega je počeo istraživati FBI. Ubrzo su pretresli njegovo luksuzno imanje.

Ivanini prijatelji otkrili su detalje o njenom životu, odnosno o poslednjim danima života.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Prijatelji su takođe potvrdili da je Ivana pala sa stepenica, te dodali da su kako oni tako i njena deca prezirali te stepenice i svakodnevno strahovali zbog njih.

Ivana je ranije imala povredu kuka, a doživela je i niz povreda na skijanju.

"Strahovala sam od toga da će pasti više od bilo čega drugog, ali ona je odbijala preseliti se. Ima mnogo njenih fotografija na tim stepenicama. Kada razmišljate o tome kako ćete umreti, da li bi ijednom pomislili da će to biti baš tako?", rekla je njena prijateljica Niki Haskel.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Prijatelji su istakli da je Ivana uvek uživala u alkoholu, te da je to imalo veliki uticaj na nju. Kako je starila sve je teže podnosila alkohol, dok je jednom čak završila na rehabilitaciji koja nije bila uspešna. Pod uticajem alkohola Ivana je umela da bude vrlo neprijatna i agresivna, otkrili su njeni prijatelji.

Naime, pre nekoliko godina su je izbacili iz aviona jer je psovala decu koja su se igrala u delu aviona namenjenom prvoj klasi. Na Ivanu je jako uticao i njen odnos sa 23 godine mlađim glumcem Rosanom Rubikondijem, sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi i kratkom braku.

Rosano Rubikondi, Ivana Tramp
foto: Profimedia

Njihov odnos od samog početka bio je vrlo turbulentan. Rosano je jednom prilikom Ivanu nazvao smećem što je prouzrokovalo još veće probleme. Njihov brak trajao je samo godinu dana, venčali su se 2008. godine, a razveli su se 2009.

Uprkos svemu, njih dvoje su ostali u kontaktu. Ivana navodno nije mogla bez njega, te mu je jednom prilikom pružila finansijsku pomoć ulažući novac u pokretanje njegovog posla. 2020. godine došlo je do pomirenja nakon što je Rosano oboleo od raka, a ona ga dovela iz Italije u Ameriku. Ivana se pobrinula da mu obezbedi najbolje moguće uslove, osigurala mu je čak i blizu njene kuće u Njujorku.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Njena porodica i prijatelji nikako nisu podržavali njihovu vezu, jer su smatrali da je Rosano koristi. Rosano je 2021. godine preminuo, a prema rečima Ivaninih prijatelja nju je to jako slomilo.

"Uvek je nosila visoke štikle i hodala pravo. Nakon što je on umro, nije više ni izlazila toliko. Nosila je ravnu obuću, išla pogrbljena sa štapom", rekao je glumac Masimo Garđa, koji je upoznao Ivanu i Rosana.

Rosano Rubikondi, Ivana Tramp
foto: Profimedia

"Bila je jako depresivna zbog koronavirusa koji ju je užasavao i zbog Rosanove smrti čije je zdravstvene troškove finansirala uprkos njihovom razvodu. Činilo se da se oporavlja. Shrvan sam zbog ovog gubitka. Imala je težak mesec i imala je problema s alkoholom. Nje pad na stepenicama možda je bio posledica toga, ali ne znamo...", dodao je glumac.

"Zadnji put kad sam je videla, bila je jako iscrpljena. Mislim da je imala problema s alkoholom", rekla je pevačica Amanda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs