BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT IVANE TRAMP: Poslednji muž bio je od nje mlađi 23 godine, iznenada preminuo pre nekoliko meseci

Ivana Tramp imala je zanimljiv ljubavni život, a Donald Tramp nije bio njena jedina prava ljubav. Osim njega, ljubila je još trojicu, a posljednjeg je i nadživela iako je bio mlađi.

Celebrities
00:26h Autor:
BURAN LJUBAVNI ŽIVOT IVANE TRAMP: Poslednji muž bio je od nje mlađi 23 godine, iznenada preminuo pre nekoliko meseci
Buran ljubavni život Ivane Tramp, Foto: Profimedia

Svet je iznenadila vest o smrti Ivane Tramp, prve supruge Donalda Trampa, koju je policija pronašla mrtvu u njenom stanu na Menhetnu u Nju Jorku.

Ivana je preminula u 74. godini, a tačan uzrok smrti još nije poznat.

Prvi je vest o njenoj smrti preneo njen bivši suprug Donald Tramp, s kojim je ostala u dobrim odnosima nakon razvoda i sa kojim ima decu, no Donald nije bio Ivanina jedina ljubav.

Ivana I donald Tramp
foto: Profimedia / Editorial images

Ivana je pre Donalda bila u braku dve godine sa Alfredom Vinklmajerom, austrijskim agentom za nekretnine, a pričalo se kako je mlađana Ivana s njim ušla u brak samo kako bi dobila austrijsko državljanstvo.

Ivana Tramp i Alfredom Vinklmajerom
foto: Profimedia/editorial images

Par je bio zajedno samo do 1973. godine, kad se Ivana preselila u Kanadu i upoznala Donalda.

Već 1977. godine Ivana je stala pred oltar s Donaldom Trampom. U braku koji je trajao 15 godina dobili su troje dece: Ivanku, Erika i Donalda Džuniora. Njihov brak se završio zbog Donaldove ljubavne afere s televizijskom zvezdom Marlom Meplis, a brakom i rastavom od Donalda 1992. godine Ivana je nasledila ogromnu slavu, ali i pozamašnu svotu novca i nekretnina od svog supruga.

Nekoliko godina kasnije Ivana je pronašla novu ljubav, italijanskog biznismena Rikarda Mazućelija, za kojeg se udala u novembru 1995. godine, a njihova ljubav potrajala je samo dve godine, pa su se 1997. rastali, a bivšeg supruga čak je i tužila da je kršio klauzulu o poverljivosti u njihovom predbračnom ugovoru. Rikardo je uzvratio udarac tužeći Ivanu i Donalda za klevetu, a sud je na kraju završio sa nagodbom po neobjavljenim uslovima.

Ivana Tramp i Rikarda Mazućelija
foto: Profimedia/editorial images

Nakon tri braka Ivana je shvatila da se prebrzo udaje, pa je tako do 2005. godine samo bila u vezi s italijanskim aristokratom i grofom Rofredom Getanijem delAkuila Aregona Lovatelijem. Lovateli je umro 2005. godine te je Ivana opet ostala sama.

Nakon njegove smrti Ivana je upoznala i svog posljednjeg supruga, koji je od nje bio mlađi 23 godine. Sa svoje 53 godine zaljubila se u mlađeg italijanskog glumca i modela Rosana Rubikondija, a u aprilu 2008. godine odlučili su stati pred oltar.

Ivana TRamp i Rosana Rubikondija
foto: Profimedia / Editorial images

Njihovo venčanje odvilo se na letovalištu Mar-A-Lago, čiji je vlasnik Donald Tramp, a njihova ćerka Ivanka tad je mami bila i deveruša.

Nije prošlo ni godinu dana nakon toga Ivana je odlučila rastati se i od svog četvrtog supruga, a par se tu i tamo nastavio viđati do 2019. godine. Iako je bio puno mlađi, Ivanka ga je nadživela. Naime, Rosano je umro u oktobru 2021. u 49 godina.

Ivana Tramp, Rosano Rubikondi
foto: Profimedia

Ivanka je tokom svog života uz buran ljubavni život uspela voditi i vrlo uspešnu karijeru, koju je izgradila na Trampovom imenu, a osnovala je i modnu agenciju ''Wiliam Moris'', kozmetičku liniju, a pisala je i kolumne za časopis ''Divors''.

Sudeći po ljubavnom iskustvu, Ivana je itekako imala o čemu pisati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs