Šokantno

POLICIJA PROVALILA U KUĆU IVANE TRAMP, NAŠLI JE U DNU STEPENICA: "Istraga će tek pokazati uzrok smrti"

"Ivana Tramp je jedna neverovatna žena", rekao je Donald Tramp saopštavajući javnosti da je njegova bivša supruga preminula u njenom domu u Njujorku

Vip priča
08:48h Autor:
POLICIJA PROVALILA U KUĆU IVANE TRAMP, NAŠLI JE U DNU STEPENICA: "Istraga će tek pokazati uzrok smrti"
Ivana Tramp, Foto: Profimedia

Ivana Tramp umrla je u 73. godini nakon što je pronađena "bez svesti" u dnu stepenica njene kuće u Njujorku.

Ivana je imala zakazan tretman u frizerskom salonu, ali pošto se nije pojavila nekoliko sati nakon zakazanog tretmana, policija je otišla u njenu kuću gde ju je našla u dnu stepenica bez svesti. Sumnja se da je pala silazeći niz stepenice usled srčanog zastoja.

Zvaničan uzrok smrti još nije objavljen.

Erik Tramp, njen sin je rekao: "Ovo je veoma tužan, veoma tužan dan."

Vest o Ivaninoj smrti prvi je objavo njen bivši suprug Donald Tramp objavom na svojoj društvenoj mreži:

"Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koju su je voleli, a ima ih mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku."

Donald i Ivana imaju troje dece, a u braku su bili od 1977. godine pa do 1992.

Podsetimo se njihove velike ljubavi i skandaloznog razvoda:

Idila je trajala 13 godina, kada je Ivana otkrila da Donald ima vanbračnu aferu s Marlom Mejpls. Glumica i Donald imali su aferu zbog koje je Ivana pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je pratio ceo svet. Sudski su se nagodili 1992. godine, a Ivana je nakon svega ostala s Donaldom u dobrim odnosima.

Ipak, brakorazvodna parnica bila je jako neprijatna. Na kraju je Ivana dobila 14 miliona dolara gotovine, stan u Tramp Plazi, porodično imanje u Konektikatu, deo doma na Floridi.

Ali, njen ljubavni život nije stao kad se rastala od Trampa. Posle njega imala je još dva braka - jedan s Rikardom Macučelijem, od kojeg se razvela nakon svega dve godine...

... i sa Rosanom Rubikondijem, od kojeg se razvela nakon godinu dana braka. Otad u brak više nije stupala.

Uz brakove, Ivana je gradila poslovnu karijeru, ali i status poznate ličnosti. Potvrdila ga je učestvovanjem u jednom britanskom rijaliti šou, ali i nastupom u holivudskoj komediji "The First Wives Club". Osim toga, oprobala se u pisanju te pokrenula vlastitu modnu i kozmetičku liniju te liniju nakita.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs