NEVEROVATNA PRIČA

BILA JE NIKO I NIŠTA, A ONDA SE DOBRO UDALA: Sestra Georgine Rodrigez ima novca koliko hoće, ali i jedan veliki problem

Evo kako živi Ivana Rodrigez (30), rođena sestra Georgine Rodrigez, verenice Kristijana Ronalda

Celebrities
Autor:
BILA JE NIKO I NIŠTA, A ONDA SE DOBRO UDALA: Sestra Georgine Rodrigez ima novca koliko hoće, ali i jedan veliki problem
Ivana Rodrigez, Foto: Printscreen/instagram

Ivana Rodrigez (30) je starija sestra Georgine Rodrigez, verenice Kristijana Ronalda.

Georgina i Ivana rođene su u Buenos Arijesu u Argentini, a odrasle su u gradu Jaca u Španiji. Da su nerazdvojene godinama pokazale su i u Georgininom Netflix dokumentarcu kada su posetile rodni grad i pričale o svom detinjstvu.

Sestre nisu imale lako detinjstvo. Iako su rođene u luksuzu, njihov otac, koji je i sam bio fudbaler, prešao je na drugu stranu zakona i vrlo brzo završio iza rešetaka. Georgina i njena sestra odrasle su uz rodbinu (koju su brzo zaboravile kad su se bogato "udale"), pogotovo nakon što im je majka poginula u saobraćajnoj nesreći.

Imale su samo jedna drugu, a kako su same izjavile, bile su jako bliske. Nakon godina i godina raznih poslova, Georgini je upala ‘kašika u med’ kada je uplovila u vezu s Ronaldom, a prvo što je uradila bilo je da povede stariju sestru sa sobom.

Ivana je dugo vremena mlađoj sestri bila asistent, zajedno su radile na projektima i pomagala joj je oko Instagrama.

Takođe, Ivana je brinula i o svojoj sestrični Alani, ali i ostaloj Ronaldovoj deci te je s Georginom i decom odlazila na raskošna putovanja i fudbalske utakmice.

Jedan od njihovih bliskih prijatelja rekao je da je Georginin jedini cilj bio dobro "udati" sestru. To joj je na kraju i uspelo.

Krajem 2018. saznalo se da je Ivana u vezi sa slikarom i vajarem Karlosom Garsijom. Bez sumnje, Karlos Garsija je poznat po tome što je, osim što je blizak prijatelj Kristijana Ronalda, njegov glavni vajar. Godine 2018. bio je zadužen za izradu biste ovog fudbalera koja krasi međunarodnu vazdušnu luku Madeira (Portugal).

Rođen 1978. u Asturiji, Garsija je diplomirao likovnu umetnost na Univerzitetu u Salamanci. 2003. i 2018. dobio je stipendiju za umetničku produkciju Gradske kulturne zadužbine Gijon.

Postoji i nekoliko Garcijinih dela koja ukrašavaju Ronaldov dom u Mančesteru, a prethodno su bile i u Madridu i Torinu.

Navodno je Karlos zapravo zahvaljujući Kristijanu upoznao Ivanu, sestru Georgine Rodrigez, a Georgina je "kumovala" njihovoj vezi. Kako tvrdi izvor, zaljubili su se na prvi pogled.

Prošle godine u julu par se verio otkrio je portugalski CMTV, a u novembru su dobili svoje prvo dete, devojčicu Devu.

Iako je uvek u sestrinoj senci, Ivana je posvećena svetu estetike i lepote, a nastoji se probiti i kao influenserka. Na svojim društvenim mrežama neretko iznenadi promenom izgleda, poput šišanja na kratko, farbanja u plavo, a imala je i jarko crvenu kovrdžavu kosu.

"Ivana je lepa devojka, ali ne pazi na kilažu", pričalo se o njoj. I zaista, sestra Georgine Rodrigez godinama se borila sa svojim kilogramima, o čemu je govorila i na svom profilu na kojem je danas prati preko 750.000 ljudi.

Svakodnevno deli savete o ishrani i treninzima te deluje mnogo direktnije i opuštenije od svoje sestre koju često opisuju kao "uštogljenu i umišljenu".

Isti izvor otkrio je i da je Georgina uvek imala samo jedan cilj – udaju. Naime, od Ronalda navodno mesečno dobije 100 hiljada dolara za sve dečje troškove. Zanimljivo, i Ivana i Georgina su verene, ali o venčanjima za sad nema nikakvih planova. Izgleda da se ni Karlos ni Ronaldo ne žele venčati. Bar ne još.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs