IZAZVAO BES JAVNOSTI

SVI SKANDALI I AFERE KRISTIJANA RONALDA: Udario autističnog dečaka, ali to nije prvi put da se ponaša bahato! (VIDEO)

Ronaldo ponovo u centru skandala

Vip priča
12:41h Autor:
SVI SKANDALI I AFERE KRISTIJANA RONALDA: Udario autističnog dečaka, ali to nije prvi put da se ponaša bahato! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Od mršavog dečaka iz Portugala koji je igrao fudbal od svoje druge godine života postao je prava svetska senzacija. Ipak, njegovu blistavu fudbalsku karijeru, obeležili su i brojni skandali i afere, a mnogi su svedočili o njegovom bahatom ponašanju.

Poslenji skandal u nizu koji je šokirao javnost dogodio se sinoć nakon završetka utakmice Everton - Mančester junjted. Naime, portugalski fudbaler, očigledno besan zbog poraza, ugledao je mobilni telefon i udario dečaka u ruku kojom ga je držao. Mobilni telefon je pao na pod i razbio se, a dečak je imao modricu i desetine šokiranih obožavalaca oko njega.

Dečakova majka je ubrzo posle meča dala izjavu za "Liverpul Eho", otkrivši da je dečak Džejkob autističan i da mu je ovo prva utakmica u životu koju je gledao uživo, pa je sve oko sebe snimio za uspomenu, što je uključivalo i povratak igrača.

- Na kraju utakmice igrači Mančester junajteda otišli ​​su u svlačionice. Imali smo karte za sedišta odmah pored tunela, pa je moj sin odlučio da snimi igrače. Sve ih je snimio, a onda je došao Ronaldo koji je spustio svoje. čarape i pokazao krvavu nogu pa je Džejkob spustio mobilni da to snimi. Nije rekao ni reč, a Ronaldo mu je potom izbio mobilni iz ruke i samo otišao - rekla je majka i dodala:

- Vidi se po modici na ruci da je došlo do kontakta. Ne mogu da verujem da pričam o ovome. Plakala sam, bila sam šokirana, Džejkob je bio šokiran, autističan je i ima dispraksiju tako da nije u potpunosti probavio šta se dešavalo dok nismo stigli kući. Potresen je i ne želi više da ide na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo šta se dešava - preneo je "Index.hr".

Ovo nije prvi put da se Ronalno umešan u skandal. Ove afere su obeležile njegovu krijeru:

2007. godine u medijima se pojavila informacija da je Ronaldo ubedljivu pobedu na jednoj utakmici proslavio u društvu pet prostitutki. Nešto kasnije, on je optužen za silovanje šesnaestogodišnje manekenke.

I to nije jedini put da se suočio sa optužbama za silovanje. Najveća kontroverza isplivala je na površinu 2018. godine, a do danas nije okončano drugo suđenje zbog optužbi da je 2009. godine silovao učiteljicu Ketrin Majorgu u jednom hotelu u Las Vegasu.

Prvi sudski postupak je bio prekinut zbog nedostatka dokaza, ali je Majorga kasnije podnela građansku tužbu jer je njen tim potvrdio da je DNK Portugalca pronađen na njenoj odeći. Ronaldo se neće pojaviti na sudu, potvrdili su njegovi advokati i neće priložiti nikakav dokaz.

Učiteljica je navodno primila 320.000 evra od Ronalda kako bi ćutala, a devet godina kasnije je odlučila da zbog psihičke traume potraži pravdu na sudu.

Nekoliko dama sumnjivog morala se pojavljivalo u javnosti sa tvrdnjama da je fudbaler sa njima varao svoje devojke, Irinu Šajk ali i verenicu Georginu.

Devet godina kasnije, još jedan skandal povezan je sa njegovim imenom. Naime, Kristijano je optužen za utaju poreza Zbog toga je kažnjen sa 18,8 miliona evra januara 2019. godine.

Takođe, u nekoliko navrata su njegovi fanovi svedočili da je bio neljubazan prema njima. Da je odbio da se fotografiše ili da autogram.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs