GRETA SKAKI

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA, A ONDA SE UDALA ZA SVOG BRATA OD TETKE: Otac joj nikada nije oprostio ovu grozotu

Italijansko-australijska glumica Greta Skaki zaprepastila je javnost krajem 90-ih godina kad je za partnera odabrala svog bratamca, a njihovoj ljubavi navodno je došao kraj prie 12 godina.

Vip priča
09:27h Autor:
BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA, A ONDA SE UDALA ZA SVOG BRATA OD TETKE: Otac joj nikada nije oprostio ovu grozotu
Greta Skaki, Foto: Profimedia

Italijansko-australijska glumica Greta Skaki zaprepastila je javnost krajem 90-ih godina kada se pročula vest da je u vezi sa svojim bratancem s očeve strane Karlom Mantegacom.

Greta i Karlo dugo su godina bili zajedno, a 1997. godine čak su dobili i sina Matea. Status njihove veze nadalje je ostao nepoznat jer je njen otac bio šokiran činjenicom da mu je ćerka odabrala sina njegove sestre za životnog saputnika, a mnogi su govorili da su stali i pred oltar.

Te tvrdnje nikada nisu potvrđene ni opovrgnute, a za Dejli Mejl bliski je izvor sada potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj još pre 12 godina te da više nisu zajedno.

Greta Skaki
foto: Profimedia

''Jednostavno su se udaljili kao što to često biva kod parova, ali među njima nema nikakve netrpeljivosti. Očigledno imaju zajedničkog sina i žele jedno drugom svako dobro. Jednostavno nije bilo suđeno'', rekao je izvor.

Dodao je: ''Gretina privatnost joj je jako važna i nikad joj nije bilo prijatno da razgovara o bilo čemu o svom životu van ekrana. I ona i Karlo veoma su privatni ljudi.''

Pre Karla, 62-godišnja Greta je s glumcem Vinsentom D'Onforiom dobila ćerku Leilu Džordž koja se kasnije udala za Šona Pena, a njihovom je braku takođe došao kraj početkom ove godine.

Greta Skaki
foto: Profimedia

Greta je javnosti poznata po ulogama u filmovima ''Nedokazana krivica'', ''Podvala'', "So na našoj koži" i tako dalje.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs