pogledajte

POČELO SLAVLJE NA JEDNOM SALAŠU: Prve fotografije sa venčanja Baneta Trifunovića i Tihane Lazović

Venčanje Baneta Trifunovića i Tihane Lazović biće danas u popodnevnim časovima

Star wedding
Autor:
POČELO SLAVLJE NA JEDNOM SALAŠU: Prve fotografije sa venčanja Baneta Trifunovića i Tihane Lazović
Bane Trifunović i Tihana Lazovic, Foto: Antonio Ahel/ATA

Bane Trifunović i Tihana Lazović danas će izgovoriti sudbonosno „da“, a iako je proslava zakazana za popodnevne časove, slavlje je počelo još sinoć.

Posle tri godine zabavljanja, par će svoju ljubav krunisati brakom na jednom vojvođanskom salašu. Gosti su počeli da pristižu juče, među njima i brojne poznate ličnosti, a već tada su krenuli sa mini proslavom.

Tihana Lazović, Branislav Trifunović
foto: Instagram / TihanaLazovich

Na svom „Instagram“ nalogu buduća mlada je podelila delić atmosfere, pa smo zapazili da je za ovu priliku obukla belu haljinu, dok je Bane bio u nešto opuštenijem izdanju. Par je uživao u muzici i dobrom provodu sve vreme razmenjujući nežnosti.

Tihana Lazović, Branislav Trifunović
foto: Instagram / TihanaLazovich

Podsetimo, glumački par se upoznao na snimanju serije „Tajkun“ i nakon toga ubrzo je usledila romansa. Osim glume imaju mnogo toga zajedničkog, pa ih između ostalog vezuje i ljubav prema prirodi.

- Trudimo se da putujemo, volim da pokazujem i idem na neka svoja mesta od Zlatibora do nekih zabačenih mesta po Srbiji kojih ima, a ima ih, hvala bogu dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari, koje ne samo Tihani, već ko god da mi je gost da može da upozna, što se toga tiče ne oskudevam, rekao je glumac jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs