SAZNAJTE VIŠE

PRINCEZA KOJU JE ZAVEO ŠAMAN: Rizikovala krunu i bogatstvo, da bi bila sa NJIM - CEO SVET JOJ SE SMEJAO

Marta Luiz, norveška princeza ne odustaje od zamisli da se uda sa samoproglašenog šamana i sada je venčanje - zakazano.

Vip priča
Autor:
PRINCEZA KOJU JE ZAVEO ŠAMAN: Rizikovala krunu i bogatstvo, da bi bila sa NJIM - CEO SVET JOJ SE SMEJAO
Princeza Marta Luiz od Norveške, Foto: Profimedia

Verena za samoproglašenog šamana i pobornica kontroverznih alternativnih terapija, norveška princeza Marta Luiz odrekla se svojih zvaničnih dužnosti kako bi bolje razlikovala svoje lične aktivnosti od dužnosti princeze, a sada je spremna i za novi korak u svom životu - postati gospođa Durek.

I dok britanska kraljevska porodica u svojim redovima ima glumicu Megan Markl, koja se udala za princa Harija, od sledećeg leta novi član najuglednije norveške porodice postaće samoproglašeni - šaman. Naravno, reč je o šamanu Dureku, za kojeg je udata norveška princeza Marta Luiz, koja se zbog ljubavi odrekla svojih službenih dužnosti i postala verna pratilja svom odabraniku.

Nakon što su u junu prošle godine objavili svetu da su se verili, princeza i Durek Veret sada su otkrili i datum svog venčanja - 31. avgust 2024. godine.

U objavi na Instagramu princeza Marta Luiz otkrila je i kako će svadbeno slavlje biti održano u hotelu Junion, u Geraingeru, koji se nalazi na zapadu Norveške. Uz to je i dodala kako je neverovatno srećna što će tamo proslavilti svoju ljubav.

- Puno mi znači što ćemo okupiti svoje voljene na mestu koje ima toliko bogatu istoriju - rekla je princeza.

Inače, odabravši avgust za svoje venčanje princeza Marta Luiz pokazala je da joj je ipak stalo do porodice i njene tradicije, budući da su se njeni roditelji, kralj Harald i kraljica Sonja venčali u tom mesecu, baš kao i njen brat, budući kralj, princ Hukon i princeza Mete-Marit.

Na objavu venčanja reagovali su i njeni roditelji koji su u javnom saopštenju rekli kako su "uzbuđeni što će se Durek Veret pridružiti njihovoj porodici"', kao i da su "neverovatno uzbuđeni što će proslaviti taj veliki dan s njima."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs