SAZNAJTE VIŠE

PRINC ALBERT SE JOŠ JEDNOM OBRATIO JAVNOSTI, KAŽE DA JE POVREĐEN: Niko i dalje ne veruje da govori istinu o svom braku

Iako je Monako jedna od najmanjih država na svetu, princ Albert vladar je za kojeg bismo mogli reći da ima i najveću pažnju medija. Njegov brak sa princezom Šarlin još od prvog dana njihovog braka vrlo je zanimljiv medijima, a o njihovoj bračnoj dinamici često se piše - i to negativno.

Vip roditelji
Autor:
PRINC ALBERT SE JOŠ JEDNOM OBRATIO JAVNOSTI, KAŽE DA JE POVREĐEN: Niko i dalje ne veruje da govori istinu o svom braku
Foto: CRY-Bebert. / The Photo One / Profimedia

Kada se u julu 2011. godine princ Albert oženio povučenom Šarlin, niko nije ni mislio da će ovaj brak biti toliko zanimljiv i više od deset godina nakon samog venčanja. Čak nekoliko dana pre sklapanja braka njihov je odnos krenuo nizbrdo kada se otkrilo da je princ otac dečaka iz vanbračne veze, a suze mlade Šarlin na dan svog venčanja naterale su mnoge da se zapitaju da li bivša sportistiknja uopšte i želi da postane princeza Monaka ili je već bilo kasno tome sve okrenuti leđa.

Zajednička pojavljivanja princa Alberta i princeze Šarlin u javnosti uvek nas tera da pokušamo da shvatimo u kakvom su odnosu, ali svaki put kao da se čini da princeza ne uživa u svojim kraljevskim dužnostima. Njeni često usliljeni osmesi su već stalna pojava, a javna istupanja retka.

Upravo zbog retkog pojavljivanja pojavile su se i glasine da princeza ne živi u Monaku, već negde u Švajcarskoj, a da je celi brak ovog kraljevskog para isceniran.

Kao i prošli put kada se pričalo o bračnoj krizi, princ Albert je odlučio da u jednom intervjuu objasni kakav je njegov brak i ima li razloga da se o tome raspreda u medijima o bračnoj krizi. Princ je već nekoliko puta morao da uverava javnost da je sa Šarlin sve u najboljem redu i da ne postoji kriza o kojoj se toliko piše, ali javnost mu i dalje ne veruje.

Princ Albert, Princeza Šarlin
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Albert je razgovarao sa italijanskim novinama 'Corriere della Sera' i otkrio svoje čuđenje zbog glasina: 'Ne razumem sve te glasine da ona živi negde drugde. Te me glasine povređuju'.

Uz to, u intevjuu se osvrnuo i na njihovo zajedničko vaspitavanje blizanaca kojem su oboje posvećeni kao savesni roditelji.

1 / 9 Foto: Photo Image Press / Splash / Profimedia

Osmogodišnjeg princa Žaka jednog dana čeka uloga kralja, a uskoro će se za kraljevsku ulogu trebati početi i pripremati. Međutim, Albert je istakao da on i Šarlin kao roditelji paze da ne zapostave Gabrijelu.

Za nju važi isto što i za Žaka: dobiće istu pažnju i obuku. Osim toga, Gabrijela će takođe preuzeti neku od visokih funkcija u Monaku pa i ona ima isto toliko odgovornosti. Istakao je i da je njena uloga da uvek bude uz brata, baš kao što je on uvek bio uz svoje sestre - Karolinu i Stefani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs